subota , 13 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Goran Danilović danas u Baru

Goran Danilović danas u Baru

Predsjednički kandidat Crne Gore i predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović boravio je gradu Baru gdje se sastao sa barskim Opštinskim odborom, predsjednicom Odbora i članovima Predsjedništva Stranke.

Današnjem sastanku i šetnji kroz grad prisustvovao je i šef Izbornog štaba i predsjenik Izvršnog odbora Ujedinjene Crne Gore dr Danilo Jokić, član Predsjedništva Stranke Željko Furtula, kao i predsjednik OO u Glavnom gradu Branko Kovačević.

Predsjednik Danilović je sa okupljenim Baranima posjetio simbol grada Bara hram Sv. Jovana Vladimira, nakon čega su krenuli u šetnju.

Na pročelju barskog šetališta pokraj mora građani su se okupili oko predsjednika Danilovića gdje su razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji i svim važnim pitanjima u vezi sa predsjedničkim izborima u Crnoj Gori.

‼️Danilović je istakao da je važno još samo malo izdržati populističke kampanje konkurencije kojima se vrijeđaju misleći ljudi. ,,Proći će i ovo pa ćemo ubrzo saznati ko je govorio istinu a ko laž tokom ove kampanje – poznaćemo ih po djelima“, kazao je predsjednik Danilović.

Izvor-facebook

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.