četvrtak , maj 19 2022
Početna / Vijesti / Politika / GRADONAČELNIK TREBINJA PODRŽAO KOALICIJU „MIR JE NAŠA NACIJA“

GRADONAČELNIK TREBINJA PODRŽAO KOALICIJU „MIR JE NAŠA NACIJA“

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić poželio je u telefonskom razgovoru svom kolegi – predsjedniku Opštine Herceg Novi Stevanu Katiću – sreću i uspjeh na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, izrazivši uvjerenje da će saradnja dva bratska grada i u narednom periodu biti na visokom nivou.
Ćurić je istakao da vjeruje da će Katić i Koalicija okupljena pod sloganom „Mir je naša nacija“ koju predvodi  lider Demokrata Aleksa Bečić ostvariti dobar izborni rezultat. te da će se i ostali gradovi i opštine u Crnoj Gori poslije 30. avgusta ugledati na odnose bratskih gradova ispod planina Leotar i Orjen.
„Odnosi Trebinja i Herceg Novog treba da budu primjer bratske saradnje i podrške. Vjerujem da su građani Herceg Novog i Crne Gore prepoznali sve ono što Katić i njegov tim rade i što tek planiraju da urade, posebno na afirmaciji ideje da granice ne smiju biti prepreka međusobnoj podršci i saradnji“, poručio je Ćurić.
Gradonačelnik Trebinja kazao je da je Katiću prenio i izraze podrške brojnih građana Trebinja, koji pomno prate situaciju u Crnoj Gori, vjerujući da će se tamošnji narod i njegova vjekovna crkva izboriti za prava dostajna civilizovanom svijetu.
„Cilj svih nas u regionu su mir i dobrosusjedski odnosi zbog čega mi je posebno drago što su kao slogan predizborne kampanje uzete riječi ‘Mir je naša nacija’“, naveo je Ćurić u telefonskom razgovoru.
Ćurić je pozvao Katića da posjeti Trebinje, jer su „braća uvijek dobro došla, a Trebinje je grad koji svakog dobronamjernog gosta dočekuje raširenih ruku i otvorenog srca“.

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

FB_IMG_1652124621595

DF: Incident belvederaca -tužna varoš tone u mržnju ekstremista

Lideri i poslanici DF saopštili su da belvederskki ekstremisti pokazuju da su sebe ogradili od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *