sreda , 28 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Hladnici u ribolovnim revirima u Krakalicama, Rabitlju i na Voloderu

Hladnici u ribolovnim revirima u Krakalicama, Rabitlju i na Voloderu

U okviru projekta “Održivi razvoj ribolovnog turizma”, koji je podržan kroz Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, a koji  finansira EU,a sprovodi UNDP Nvo “LEGALIS” u saradnji sa SRK “Ljipljan” Pljevlja,  izvršio je postavljanje hladnika sa klupama i stolovima na lokacijama u Krakalicama, Rabitlju i na Voloderu. U skorije vrijeme biće postavljene i info table za fly fishing zone.

Značaj projekta “Održivi razvoj ribolovnog turizma” koji sprovodi Nvo “Legalis” je veliki sa aspekta razvoja ribolovnog turizma u opštini Pljevlja, kao novog  brenda opštine, a što će doprinijeti povećanju broja posjeta turista, kao i povećanju broja preduzetnika u oblasti ruralnog odnosno ribolovnog turizma, broja turista koji koriste ribolovnu turističku ponudu, ali i ukupnog broja noćenja i ugostiteljskih usluga, naročito na ruralnom području opštine Pljevlja.

SRK “Lipljan” Pljevlja daje veliki doprinos u razvoju i promociji ribolovnog turizma u našoj opštini, što daje za rezultat posjetu kako domaćih tako i inostranih ljubitelja u ovaj vid turizma.

hladnjak mobilijarmobilijar 2mobilijar lipljen i legalis

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OBAVJEŠTENJE DOO „Vodovod“

Zbog sanacije kvara na distributivnom cjevovodu Balaban – Pliješ dana 28.02.2024. godine sa početkom od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.