četvrtak , 6 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Humanitarna akcija za Dalibora Gazdića

Humanitarna akcija za Dalibora Gazdića

ŠU organizaciji prijatelja započela je humanitarnu akcija za Pljevljaka Dalibora Gazdića, oca troje djece, koji je prošle godine u saobraćajnoj nezgodi zadobio povrede zbog kojih ima i danas posledice. Novac je potreban za operaciju u Njemačkoj.

-Postovani sugradjani,kao obican gradjanin i prijatelj Dalibora Gazdica u dogovoru sa par prijatelja mojih i njegovih odlucili smo pokrenuti humanitarnu akciju kako bi pokusali skupiti novac za Daliborovu operaciju u Njemackoj, koja ni malo nije jeftina (25.000€). Kako je Dalibor dosao u ovu situaciju necu govoriti,svi znamo…sudbina je tako htjela.Poucen predhodnim humanitarnim akcijama u kojima sam ucestvovao smatram da su Pljevlja grad sloge i razumjevanja i da mozemo pomoci zajednickim snagama ovom mladom momku i ocu troje maloljetne djece.Samom povredom Dalibor je sprijecen raditi i obezbjediti osnovnu egzistenciju za svoje sinove.Akciju mozete pomoci uplatom na racun supruge Sladjane na ziro racun broj 530-1001100001292-07.

Takodje od utorka ce na vise lokacija biti postavljene kutije za pomoc (lokali,prodavnice).Molim sve prijatelje da podijele ovu objavu.UNAPRIJED HVALA U DALIBOROVO, MOJE I IME MOJIH PRIJATELJA, navodi se na fejsbuk profilu Dražena Šaka Nenadića.

Dalibor Gazdić sa porodicom
Dalibor Gazdić sa porodicom
Medicinski nalaz
Medicinski nalaz

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Manasttir Tumane pokloničko putovanje nedelja 16.10.2022

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.