nedelja , 21 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Identifikovani vinovnici tuče u Pljevljima od 3. septembra

Identifikovani vinovnici tuče u Pljevljima od 3. septembra

Dežurnoj  službi policije Pljevlja je  3. septembra oko 21.45 časova prijavljeno  je da je u ulici Principova, ispred jedne pekare, došlo do tuče između više lica. Dan prenosi da su se učesnici tuče jurili noževima i kamenicama a među osumnjičenima je i maloljetnik

Preduzimajući operativne radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici su su identifikovali vinovnike događaja.

-Krivična prijava podnijeta je protiv D.M. (17) iz Pljevalja zbog krivičnog djela ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi koji je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog sukoba sa A.Lj. (19) iz Pljevalja, E.H. (21) iz Podgorice i E.H., ušao u unutrašnjost pekare odakle je uzeo kuhinjski nož, izašao i uputio se trčećim korakom ka pomenutim licima, koji su se tom prilikom udaljili- navode iz Uprave policije.

Krivična prijava podnijeta je i protiv A.Lj. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi, koji je uzeo nož u ruku kako bi prijetio D.M. (17), dok je prijava podnijeta i protiv E.H. (21) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda, na štetu maloljetnog D.M. kojeg je gađao kamenicom i nanio mu povrede u predjelu lijeve noge.

Izvor dan

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ELEKTROPRIVREDA DOBILA NOVI ROK DA RIJEŠI PROBLEM PRAŠINE

Mještani pljevaljskog naselja Komini i danas su se okupili na protestnom skupu kako bi upozorili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.