sreda , 5 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Izabrana najljepša dvorišta i terase, nagrade za vrijedne vlasnike

Izabrana najljepša dvorišta i terase, nagrade za vrijedne vlasnike

Pljevljaci su i ovoga ljeta uređenim dvorištima, baštama i balkonima pokazali kako naš grad uz malo uloženih sredstava, a puno volje i truda može biti mnogo ljepši. Za najkreativnije i najvrijednije vlasnike uređenih zelenih površina u našem gradu Opština Pljevlja tradicionalno je priredila svečanu dodjelu nagrada i priznanja 21. septembra u Domu kulture. Komisija u sastavu Mersudin Halilović (socijalni radnik), Olgica Otašević (ing. pejzažne arhiteture) i Vaso Knežević (ing. pejzažne arhitekture i hortikulture) odabrala je najljepše zelene površine u našem gradu.

Nagrađenim sugrađanima u ime lokalne uprave obratila se šefica kabineta predsjednika opštine Maja Rondović i zahvalila im što iz godine u godinu pokazuju kako se sa dosta ljubavi i malo sredstava može lijepo urediti mjesto u kom živimo. dvoriste radovicidvoriste cengici

dvoriste senade prljace

 

U kategoriji najuređenijih dvorišta u gradskom podrčju nagrade su dobili Senada Prljača (Bukovička 8), Milojka i Gojko Radović (Božidara Žugića 4) i Samir Čengić (Bukovička), a pohvaljeni su Ana Tošić, Dara Knežević, Elzana Lukovac, Ismet Divljanović, Devla Kavazović, Jovanka Kosorić, Senad Kavazović, Ljilja Vojinović, Šaćira Bambur, Vlastimir Milinković.

selo vesna vranesU kategoriji najuređenijih dvorišta u prigradskom području nagrada je pripala Radi i Boru Živanović (Krejino Vrelo). Nagrade za najuređenije dvorište na seoskom području pripale su Vojislavu Goluboviću (Vrbica) i Vesni Vraneš (Kalušići), a pohvaljeni su Branka i Rade Knežević (Rabitlje), Dana Milić (Gotovuša), Miodrag Golubović (Vrbica) i Milko Goločevac (Komini).terase cerovic tijana terase dragana vranes terase selma softic

Za najljepše terase nagrađeni su Dragana Vraneš (Njegoševa 54), Tijana Cerović (Pet učitelja 3/1) i Selma Softić (37. Divizije). Pohvale su dobili Olgica Stanimirović, Nenad Terzić, Vesna Ćuzović, Slavoljub  Jovović, Hatidža Žiga, Hajro Hodović, Nerko Zendjelić, Safija Bajrović, Slavica Vukanić, Vildan Žiga i Milka Jojović.

ismeta etno grad cirovic etno selo

Nagrada za najljepše gradsko dvorište sa etno motivima pripala je Ismeti Džakić, Etno kuća “Ruža”, a za seosko dvorište sa etno motivima Etno vodenici “Ćirović”, Odžak. Zgrada u ulici 37. Divizije 21. zaslužila je nagradu u kategoriji zelenilo stambenih zgrada, a za najuređenije dvorište ustanova nagrada je pripala JPU Eko bajka i laboratoriji “BIO LAB”. Hotel „24. jul“ izabran je za najljepše dvorište ugostiteljskih objekata. U kategoriji najuređenijih zelenih površina vjerskih objekata nagrađeni su Manastir Svete Trojice, Hadži-Alijina džamija i Manastir Dubočica.

hotel 24 jul specijalna nagrada radno mjesto

Specijalna nagrada uručena je Predragu Ljiljaniću, radniku DOO “Vodovod“ za poboljšanje uslova boravka na radnom mjestu na crpnoj stanici “Pliješ”.

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Manasttir Tumane pokloničko putovanje nedelja 16.10.2022

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.