utorak , 3 oktobra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / JAVNA TRIBINA “ZA DOSTOJANSTVENO TREĆE DOBA”

JAVNA TRIBINA “ZA DOSTOJANSTVENO TREĆE DOBA”

Povodom aktuelnih izmjena Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju a skladu sa zajednički dogovorenom strategijom, Savez sindikata Crne Gore i  Unija slobodnih sindikata Crne Gore organizovaće javne tribine u većini crnogorskih opština u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Cilj javnih tribina je da sindikalne centrale predstave sindikalnom članstvu i građanstvu svoje predloge za izmjene Zakona PIO i obrazlože razloge i argumente na kojima se ti predlozi zasnivaju.

Koordinacioni timovi SSCG i USSCG za sprovođenje kampanje “ZA DOSTOJANSTVENO TREĆE DOBA” dogovorili su termine održavanja javnih tribina i okruglih stolova u većini crnogorskih opština.

Javna tribina u Pljevljima će biti održana 3. septembra 2018. godine u sali doma Vojske Crne Gore sa početkom u 19 časova.

SSCG i USSCG pozivaju sindikalno članstvo i građanstvo da se pridruže kako bi se, u postupku izmjena Zakona PIO, izborili za penzijski sistem koji će nam omogućiti dostojanstven život u trećoj dobi.

I ovom prilikom, SSCG i USSCG ističu da su opredijeljeni da jedinstveno istraju na ostvarenju ovog zajedničkog cilja.sindikat

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Za vikend počela podjela peleta po subvencioniranim cijenama

Prema informacijama koje je redakcija portala dobila od nadležnih u opštini Pljevlja isporuka peleta po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.