utorak , 28 novembra 2023
Početna / Vijesti / Sport / Jovana Strujić vicešampionka Balkana

Jovana Strujić vicešampionka Balkana

Na Balkanskom prvenstvu u karateu za seniore, koje se održava ovog vikenda u Tirani, Jovana Strujić, takmičarka Karate kluba „Ris“ iz Pljevlja osvojila je srebrenu medalju u konkurenciji pojedinačno borbe -55kg.
Jovana je u prvom kolu savladala takmičarku iz Turske rezultatom 6:6 uz osvojen prvi poen. U drugom kolu je bila bolja od takmičarke iz Srbije, gdje je rezultat bio 2:0. U trećem kolu rezultatom 8:4 savladana je takmičarka Makedonije. U finalnom meču sastala se sa takmičarkom iz Bosne i Hercegovine. Jovana je u finalu povela sa 1:0, a meč se završio 1:1. Nakon izgubljene prednosti prvog poena u poslednjim sekundama meč, na sudijskom preglašavanju pobjeda je pripala takmičarki iz Bosne i Hercegovine.
Ovo je veliki uspjeh za našu takmičarku i za naš klub. Ostala je žal za zlatom, ali i dodatan podstrek za još jače pripreme za predstojeće svjetsko prvenstvo u Mađarskoj .Treneri Slavenko Bajić koji je bio sa Jovanom u Tirani i Tanja Aranitović su više nego zadovoljni ovim uspjehom. Ovo je nagrada za uloženi rad i trud, a ujedno i dokaz o kvalitetnom i uspješnom radu u klubu.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Snijeg odložio meč Rudara

Utakmice 17. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige, u Bijelom Polju i Beranama, neće biti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.