četvrtak , 22 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / JU SREDNJA STRUČNA ŠKOLA PLJEVLJA – Obavještenje za roditelje učenika

JU SREDNJA STRUČNA ŠKOLA PLJEVLJA – Obavještenje za roditelje učenika

Obavještavamo vas, da je u skladu sa preporukama Ministarstva prosvjete Crne Gore, pod sloganom #UČIDOMA, organizovana i nastava u JU Srednja stručna škola Pljevlja. Nastava se izvodi preko e-platforme Google drive (Google disk, Google classroom), e-mail, društvenih mreža (viber, whatsApp, facebook-messenger, skype.), da bi svaki učenik imao mogućnost da prati nastavu na daljinu. Nastavnici svoje nastavne sadržaje prilagođavaju potrebama učenika.

Odjeljenjska vijeća su održana elektronskim putem 31.03.2020. godine, na kojima je utvrđen postignuti uspjeh i vladanje učenika na kraju III klasifikacionog perioda školske 2019/2020. godine. O postignutom uspjehu i vladnju učenika možete se informisati putem MEIS portala ili kod Odjeljskog starješine.

Uvaženi roditelji, vaša zapažanja i eventualne sugestije će nam značiti da bi smo ovaj proces nastave unaprijedili. Prijedloge, sugestije, kritike i pohvale, koje će doprinijeti boljem i kvalitetnijem načinu rada naše Škole,  možete proslijediti na e-mail: direktor@sss-pv.edu.me i pedagog@sss-pv.edu.me.

Srdačan pozdrav i dobro zdravlje, želi vam kolektiv JU Srednja stručna škola Pljevlja.

Direktor škole

Miljan Mitrović

Srednja-strucna-skola-SSS PLJEVLJA

 

 

 

izvor: pvinformer.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Prosvjetari štrajkuju dok se ne potpiše sporazum

Prosvjetni radnici u Crnoj Gori i danas će štrajkovati. Iako je na sinoćnjem sastanku s …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.