sreda , 28 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Kalač: Pozivam gospodina Brkovića da izmiri cjelokupni dospjeli dug

Kalač: Pozivam gospodina Brkovića da izmiri cjelokupni dospjeli dug

I pored činjenice da smo saopštenjem od 03.02.2020. godine, najavili da zaključujemo javnu prepisku sa kompanijom DOO.“Vektra Jakić“ Pljevlja, njihovo reagovanje od 05.02.2020. godine, zahtijeva primjeren odgovor.

Žao nam je što se je kompanija DOO.“Vektra Jakić“ Pljevlja, dovedena u ovakvu poziciju, zašta isključivu odgovornost snosi menadžment iste, bez bilo kakave krivice Uprave za šume Pljevlja.

Pokušaj podmetanja, vrijeđanja mene lično i moje porodice (čak sa intonacijom i grada u kojem sam rođen pa i naroda kojem pripadam), te mojih saradnika i Uprave za šume, od strane „gospodina“ Brkovića, su stvar njegove lične kulture i vaspitanja, koji govore vise o njemu samom nego o nama. Dalje se ne bi upuštao u komentarisanje njegovog reagovanja, uvažavajući ukupne društvene prilike u kojima se kao društvo nalazimo.

Činjenice sa kojima smo upoznali javnost, mi (koje su egsaktne i zasnovane na nespornim dokazima), i gospodin Brković su dovoljne, da građani Crne Gore i Pljevalja jasno procijene, ko govori istinu a ko glumi „Kalimera“.

Definitivno, pozivam gospodina Brkovića, da stvori pretpostavke za nastavak realizacije Ugovora, jer je lopta u njegovom dvorištu, i to na taj način što će izmiriti cjelokupni dospjeli dug od 4.588.834,66 EUR-a, koji se vodi kod Poreske uprave Crne Gore i dostavi dvije mjenice uz obezbjeđenje mjeničnog pokrića, a sve u skladu sa Ugovorom.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OBAVJEŠTENJE DOO „Vodovod“

Zbog sanacije kvara na distributivnom cjevovodu Balaban – Pliješ dana 28.02.2024. godine sa početkom od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.