sreda , 28 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Katnić: Što sam lijep, sa mojom slikom više nije lažna

Katnić: Što sam lijep, sa mojom slikom više nije lažna

POKAZAO LAŽNU LEGITIMACIJU MEĐUNARODNE ASOCIJACIJE POLICAJACA

„Ovo sam ja stavio sliku, da vidite kako izgleda, kad se pokaže. Ja sam je sad stavio prije pola sata, Rusian, Rusija“, pokazujući legitimaciju rekao je GST, pojašnjavajuči da je Boro Đukić pošao na pecanje na Kamčatku, te da se potražuje.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je kazao da se vodi izviđaj, te da se potražuje Podgoričanin Boro Đukić, bivši počasni konzul Rusije u Crnoj Gori, zbog pokušaja unošenja 100 lažnih legitimacija ruske Međunarodne asocijacije policajaca (IPA).

„Podgoričanin Boro Đukić je po našim saznanjima u Crnu Goru unio određeni broj službenih legitimacija, a pošto sam ja uvijek spreman ne znači da vas prisluškujem, mada imam pravo da gledam na daljinu – znate ono „lovćenski tajnovidac“, pa mogu da vidim šta hoćete. On je u Crnu Goru unio ili pokušao preko drugih lica da unese 100 legitimacija, evo vidite. Ovo je moja slika, ali je ja ne koristim. To je Rosian, ruski dio te međunarodne policije i vema liči našim policijama. Ne mogu vam reći u vezi toga, izviđaj se vodi, može biti ova kriminalna organizacija a može ispanuti i falsifikovanje isprave ili u pokušaju. Ovo nijesu falsifikovane, nego orginalne samo nema broj. Ovo sam ja stavio sliku, da vidite kako izgleda, kad se pokaže. Ja sam je sad stavio prije pola sata, Rusian, Rusija“, pokazujući legitimaciju rekao je GST, pojašnjavajuči da je Đukić pošao na pecanje na Kamčatku, te da se potražuje.

 

Milivoje Katnić
Milivoje Katnić (Foto: Savo Prelević)

A što ste stavili ovu vašu sliku, ponovili su novinari pitanje GST-u?

„Što sam lijep, sa mojom slikom više nije lažna“, uz smijeh je odgovorio Katnić.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OBAVJEŠTENJE DOO „Vodovod“

Zbog sanacije kvara na distributivnom cjevovodu Balaban – Pliješ dana 28.02.2024. godine sa početkom od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.