nedelja , novembar 28 2021
Početna / Vijesti / Društvo / „Klub Džematlija Taslidža“ prikupio sredstva za pomoć porodici Šćepanović

„Klub Džematlija Taslidža“ prikupio sredstva za pomoć porodici Šćepanović

NVU „Klub džematlija Taslidža“ je ovih dana sprovelo jednu od svojih redovnih akcija raspodjele humanitarne pomoći u našem gradu.

Saznavši preko PVportala za tešku situaciju u kojoj se našla porodica Šćepanović, u okviru ove akcije, prikupili su određena sredstva i posjetili ovu porodicu.

Ova četvoročlana porodica živi u selu Boščinovići, u iznajmljenoj kući, a jedini izvor prihoda im je socijalna pomoć. Majka dvoje djece je teško bolesna i želimo joj uspjeh u borbi sa bolešću. U obilasku ove porodice uvjerili smo se u zaista tešku situaciju u kojoj se nalaze. Jedan dio pomoći porodici Šćepanović predat je u prehrambenim namirnicama a drugi dio je doniran u novcu i garderobi. Koristimo ovu priliku da podstaknemo ljude dobre volje da pomognu ovoj porodici, da im budućnost bude sigurna, svijetla, a djetinjstvo dječacima bezbrižnije. Naše najveće zadovoljstvo pri posjeti porodici Šćepanovič je osmjeh na licima dva predivna dječaka – rekli su za PVportal iz Kluba džematlija

Napominjemo da je NVU „Klub džematlija Taslidža“ u ovoj akciji pomoglo još 12 porodica a kažu da će sa sličnim akcijama nastaviti i u buduće.

Džematlije-pomoć-porodici-Šćepanovic-640x588

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klub-dzematlija-taslidza-pljevlja-1024x614

 

 

 

 

izvor: pvportal.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ck cg

Crveni krst Crne Gore obilježava 146 godina postojanja

Crveni krst Crne Gore 29. novembra obilježava 146 godina postojanja nacionalnog društva, prvog na Balkanu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *