četvrtak , maj 19 2022
Početna / Vijesti / Politika / Klub odbornika DPS-SD-BS: Nismo dobili inicijativu o sazivanju vanredne sjednice SO Pljevlja

Klub odbornika DPS-SD-BS: Nismo dobili inicijativu o sazivanju vanredne sjednice SO Pljevlja

Saopštenje kluba odbornika “Za dobro građana Pljevalja – Pobjednički! Koalicija DPS, SD, BS – Milo Đukanović”:

 

Poštovani građani,

Povodom teksta u dnevnom listu “Dan”: “Vlast ne brine što radnici čekaju deset plata “,klub odbornika  koalicije DPS-BS-SD, odbacuje tvrdnje Unije slobodnih sindikata ,odnosno njihovog predstavnika u Pljevljima gospodina Sekulića da je navedeni sindikat dostavio našem klubu ili partijama u bilo kom obliku inicijativu za sazivanje vanredne sjednice  SO Pljevlja povodom rješavanja problema u pojedinim komunalnim preduzećima u našoj opštini. Nije nam jasna namjera navedenog sindikata  da iznosi netačne tvrdnje,posebno imajući u vidu da su istu inicijativu( po kazivanju predstavnika pojedinih opozicionih partija) dostavili klubovima opozicije.

Svjesni smo problema u pojedinim lokalnim  preduzećima ali isto tako znamo da je izvor problema iz perioda kad su neke druge strukture vodile ovaj grad. Bez potrebe da dalje polemišemo,jasno je namjera lokalne uprave na čelu sa koalicijom DPS-SD-BS  da na dugoročno održiv način riješi sve izazove pred kojima se nalaze neka od lokalnih preduzeća. Zbog toga ćemo pokazati kao i uvijek do sad odgovoran odnos prema ovoj i svim drugim temama od značaja za život građana Pljevalja.

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

FB_IMG_1652124621595

DF: Incident belvederaca -tužna varoš tone u mržnju ekstremista

Lideri i poslanici DF saopštili su da belvederskki ekstremisti pokazuju da su sebe ogradili od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *