nedelja , 2 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Politika / Kroz Njujork biciklom, u Crnoj Gori gliserom, limuzinom i džipom

Kroz Njujork biciklom, u Crnoj Gori gliserom, limuzinom i džipom

Dok je država u rasulu, premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je nakon gledanja trke Formule 1 u Abu Dabiju, izgleda ispunio još jedan dečiji san – vozio je bicikl u Njujorku. Tako su on i njegovi saradnici, u Njujorku obilježili Dan ekološke Crne Gore.

Zanimljivo. Dok je za potrebe „reklamne kampanje u Njujorku”, i to loše, premijer spreman da navodno čuva životnu sredinu tako što koji minut vozi biciklo, u zemlji gde je „tehnički premijer” vozi se u limuzini, a kad baš želi da bude relaksiran, onda na svom gliseru doda gas pa punom snagom plovi domaćim vodama.

Društvene mreže juče su „gorjele” nakon Abazovićeve objave „promo video spota iz Njujorka”.

Precizno je jedan komentar dao sliku realnosti.

„Tako je majstore. Prodavnice poluprazne, država bez vlade u krizi, narod u strahu, a ti motaš pedale po Njujorku”, glasio je jedan od komentara na Tviteru.

Zanimljivo je podsetiti građane da je ekološki osviješteni premijer, „zeleni Abazović”, nedavno prilikom znanstvene posete Beogradu, na društvenoj mreži Instagram ponosno objavio da ga, dok se vozi u limuzini, prati još 25 vozila.

Valjda je i to bio dječački san da baš 25 vozila bude u njegovoj pratnji, i to i Beogradu.

Abazićevo motanje pedala u Beogradu komentarisao je na Tviteru i hrvatski novinar u Vašingtonu Ivo Puljić koji se osvrnuo na način na koji je crnogorski premijer u tehničkom mandatu Abazović došao na otvaranje Generalne skupštine UN-a.

Kao novinar pratim Opću skupštinu UN-a 27 godina i nikad veću glupost nisam video, uključujući kada je Gadafi tražio da postavi šator u Central parku. Agenti Secret Service-a, koji, po zakonu, štite Dritana Abazovića u Americi, sigurno su mu se nekoliko puta sjetili majke”, napisao je on.

Izvor-CdM

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

“Temelj za bolja Pljevlja”: Rodna ravnopravnost u Pljevljima samo na papiru

Ovih dana smo svjedoci koliko je u našoj Opštini zanemarena rodna ravnopravnost i pravo žena …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.