petak , 12 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / LEKIĆ – DEMOKRATAMA: MLATITE PRAZNU SLAMU

LEKIĆ – DEMOKRATAMA: MLATITE PRAZNU SLAMU

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore i njegov predsjednik daju znake totalne ošamućenosti posle teškog nokdauna od činjenica koje sam iznio.Nikako da se povratite, gospodo, pa mlatite praznu slamu. Taman kao da polemišem sa pokvarenim aparatom koji na moja direktna pitanja izbacuje stalno iste dječije pjesmice. Čim vas narod zove priždikućama, ne bi me začudilo da vam se ta mašina priždila.

Imate li vi živa čovjeka? Neka mi izađe na crtu taj junak, evo stojim čvrsto iza svake svoje riječi. Razumijem strepnju, ali, makar, zamolite predsjednika OO DCG da se glasne nekome ispod stola, jer će ga proglasiti za nestalo lice.

Nemam ja problem sa iskrivljenom slikom o sebi, nego vi imate problem sa tim, ignorišete stvarnost i ne vidite kako za golemu umišljenost prozivaju vas. Mene narod poznaje i svoje stavove mogu da iznesem bez ikakvih problema. Vi ste ti koji, „zadavljeni“ crvenom kravatom, građane ukočeno gledate ispod oka i sa visine kao da vam je neko, daleko bilo, zabio kolac s leđa. Ne popijete ni jutarnju kafu što se nećete pokloniti pred slikom Bečića na kuvalu. Platio bi pokojni Branislav Nušić da takve prostudira. Prozivate mene da sam nekulturan, neluturan sam zato što poštujem i uvažam svoj narod a ne kao vi što prezirete naš narod. E to je umišljenost i nekultura.

Krstile su se sve tradicionalne i časne žene od vašeg gicanja po gradu. Zastupate zapadne „građanske slobode“ tako što postavljate djevojke u staklene kabine sa natpisom „poslužite se sami“. Isto kao da se radi o ulicama bluda i nemorala u Amsterdamu. Je li to kultura koju nudite umjesto našeg „domaćeg primitivizma“?

Vi ste, vrle Demokrate, dokazali da vam nije stalo do interesa Pljevljaka koji su prioritet. Zdravstveno stanje naših građana nema cijenu i tu ne može biti političkih razlika, ako smo svi opozicija. Nego se bojim da vi odavno niste. Sve ste učinili da pokažete svoju bahatost, politički autizam i potrebu da budete vodonoše DPS-u. Sve je to narod vidio i čuo, dali ste sebi šut-kartu.

Još ste 2015. godine, posle najvećih protesta u Crnoj Gori, izdaliDemokratski front i pravu opoziciju i za sto sjeli sa Milom Đukanovićem i Darkom Pajovićem. Klimali ste i tada glavom toj bulumenti i Ranku Krivokapiću i dogovarali neke radne grupe. Vama je čitava opozicija u krivu, jedino ste vi „ispravni“. Banalizujete tehničku vladu kao uslov za reforme, a čitava opozicija je gleda kao suštinu. Je li i to vaša umišljenost? Minirate sve kako vam narede Pajser i Brano Gvozdenović.

Molim predsjednika OO DCG Pljevlja da odgovori:

– Koliko je para uzeo jedan vaš poslanik za izbor Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića?

–  Odakle vam novci za kampanju parlamentarnih izbora 2016. godine kad niste imali pepelka na onoj raboti a kamoli za rezervnu kravatu?

– Jeste li obili sef Socijalističke narodne partije i odnijeli preko 100 hiljada evra, što tvrde čelnici ove partije?

– Zašto ne smijete da pisnete na optužbe insajdera Dejana Lakića da ste ga prevarili za neke novce?

– Hoćete li za popis 2021. postupiti pokvareno i neiskreno kao u podršci predsjedničkoj kampanji Mladena Bojanića i uletjeti Pajseru sa dodatnom uslugom?

– Pošto se sve više uočava ekspanzija nacionalnih interesa Bošnjaka i Albanaca, da li ćete pomoći Pajseru da digne procenat Crnogoraca po svaku cijenu?

Čuo sam od ljudi koji prate internet, da vam je ono nedorašče pobijedilo na nekom takmičenju za najveću splačinu i da je glat čak potukao avetnog Šukovića i nepomenog Miraša Dedaića. Čudi me da Vi predsjedniče OO DCG niste učestvovali, ubijeđen sam da bi postigli najbolji rezultat.

PREDSJEDNIK OO NSD PLJEVLJA

Milan Mijo Lekić

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.