četvrtak , januar 27 2022
Početna / Vijesti / Politika / Lekić Demokratama: Odgovor očekujem prije nego sudija izbroji do deset posle nokdauna

Lekić Demokratama: Odgovor očekujem prije nego sudija izbroji do deset posle nokdauna

Sve su prilike da vrle Demokrate ne mogu da maknu posle nokauta koji sam im zadao superiornim argumentima. Pozivajući se na likove iz knjiga dječije lektire o nekakvom mom mesijanstvu dovoljno govori o njima. Zaigrali ste se, djeco, politike dok za mesiju držite nerasta iz Zete kome poturate gajbe i razne podeste za govornicu da izgleda viši od ostalih.

I vi nekome da govorite o mesijanstvu i političkoj usamljenosti? Zaboravljate, vrle Demokrate, da ste vi ti koji samujete u optužbama prema svakom u opoziciji. Vi ste oni kome svako „radi za DPS“, ako mu se stavovi ne poklapaju sa direktivama komitetlija Demokratske Crne Gore. Jedino ako vas ne spašava to što vas podržava onaj metroseksualac iz Budve koji je Bečića proglasio za „crnogorskog Zaeva“. Valjda je želio da i Bečić završi u zagrljaju koruptivne romanse sa Bokijem 13 kao u aferi „Reket“ koja potresa Makedoniju. To već morate pitati njega.

Ne znam zašto meni, gospodo, govorite o Budvi, ako ste iz Pljevalja, ali ono što mogu da primijetim je da nikako ne možete da se opasuljite od dobrog rada u interesu građana Budve novog opštinskog rukovodstva Marka Carevića i Mila Božovića. Najveći protivnik DPS-a u Budvi je Demokratski front, a vi zajedno sa DPS-om podmećete klipove u točakopozicionoj vlasti čiji ste dio. Ne znam koji je to fenomen, ali tako ste, sve su prilike, i Kotor predali Pajseru Aprcoviću koji je branio vaše amandmane u Skupštini Crne Gore. Branio vas je kao da ste mu dali crvenu kravatu na revers.

Vi govorite o DF-u i Branu Gvozdenoviću, a Pajser vas je direktno pajserisao u njegov Odbor gdje kao svojevremeno u Jajcu klimate glavom u ime „građanskih sloboda“. Pominjete i moju eliminaciju sa političke scene. Ja razumijem da žudite za vremenima prijekih sudova, to vam je i predsjednik partije potvrdio rekavši da žudi za onim vremenima „kada te niko nije pitao za crkvu i naciju, a srećno se živjelo“. Moguće da nije mogao da pročita u dječijoj lektiri da su kroz ta  „srećna vremena“ u crkve stoku utjerivali, jame bile pune „neprijatelja partije“, a Goli otok prevaspitavao neznavene ideologiji „pobjede, a ne podjele“.

Pozivam još jednom predsjednika OO DCG da prestane, kobajagi, tražiti naočare ispod stola i kao trubač Branovih odboraša odgovori:

– Koliko je para uzeo jedan vaš poslanik za izbor Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića?

–  Odakle vam novci za kampanju parlamentarnih izbora 2016. godine kad niste imali pepelka na onoj raboti a kamoli za rezervnu kravatu?

– Jeste li obili sef Socijalističke narodne partije i odnijeli preko 100 hiljada evra, što tvrde čelnici ove partije?

– Zašto ne smijete da pisnete na optužbe insajdera Dejana Lakića da ste ga prevarili za neke novce?

– Hoćete li za popis 2021. postupiti pokvareno i neiskreno kao u podršci predsjedničkoj kampanji Mladena Bojanića i uletjeti Pajseru sa dodatnom uslugom?

– Pošto se sve više uočava ekspanzija nacionalnih interesa Bošnjaka i Albanaca, da li ćete pomoći Pajseru da digne procenat Crnogoraca po svaku cijenu?

Odgovor očekujem prije nego sudija izbroji do deset posle nokdauna.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DRITAN ABAZOVIĆ

Spisak manjinske Vlade – potpredsjednica Kenana Strujić Harbić

Portal Dana je imao uvid u platformu Koalicije „Crno na bijelo“ za koncept manjinske vlade, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *