ponedeljak , novembar 29 2021
Početna / Vijesti / Politika / LEKIĆ – DEMOKRATAMA: ZAKASNILI STE DA ZABODETE NOŽ U LEĐA SPRSKOM NARODU

LEKIĆ – DEMOKRATAMA: ZAKASNILI STE DA ZABODETE NOŽ U LEĐA SPRSKOM NARODU

Predsjednik OO Demokratske Crne Gore opet nije smio da se suoči sa mnom pa se krije iza predsjednika Opštine Pljevlja Igora Golubovića. „Moralna gromada“ iz Demokrata, sad kad je potučen do nogu mojim argumentima, traži ruku spasa od koalicionih partnera iz DPS-a. Gospodo iz Demokrata, nije Mijo Lekić kao vi pa da ima nešto sa DPS-om. Ja sa lopovskom bandom nemam ništa i svoje riječi branim imenom i prezimenom na svakom mjestu. Nisam kao vi da mi, ne daj Bože, stavove zastupa Pajser Aprcović i hvali Marta Šćepanović.

Predsjedniče OO DCG, očigledno ne smijete da potpišete saopštenje jer znate da sam u pravu. Neka, i treba da vas je sramota od ovih laži koje ste iznosili ovih dana kao i od stvari koje radite sada u Odboru za izborne reforme  i igrate kako Brano Gvozdenović svira.

Treba da budete svjesni da vam je plan propao. Kasno ste se sjetili da bi mogli dobro prodati izdaju naroda. Uzeli ste od Soroša pare da bi trgovali sa građanima za interese belosvetske bande i DPS-a. Mislili ste da ćete na popisu 2021. tako pomoći režimu da digne procenat Crnogoraca, ali sve vam je zalud. Iz dvorišta vaših mentora ovih dana čujemo da od NATO-a nema ništa i da je Evropa na ivici ponora.

Koju to Evropu hoćete da nam uvalite? Vi hoćete ulice bluda i nemorala iz Amsterdama. One staklenike sa djevojkama ponesite Makronu, možda prihvati poklon, ali treba da budete svjesni da bi vas prije iznogesao sa praga. Vi nudite mladim Pljevljakinjama radna mjesta žena lakog morala, umjesto da nudite staklenike za rasad. Pljevljima Evropa iz Amsterdama ne treba, slikajte se sa njom i Sorošem.

Uključili ste se mnogo kasno da zabadate nož u leđa srpskom narodu u Crnoj Gori misleći da je srpski narod propao i  da od njega nema ništa, ali budite sigurni da ste se grdno prevarili. Krenuli ste kao u vrijeme turčenja da se obrćete kako vas obrne džak žita, ali su Srbi jači nego što ste računali. Opstaće naš narod uprkos svim iskušenjima na domaćem i međunarodnom planu. Niste shvatili vojnu vježbu „Slovenski štit“ u Srbiji, gospodo iz Demokrata. Samo ću vam reći da ste sa vašim izdajama totalno promašili tajming.

PREDSJEDNIK OO NSD PLJEVLJA

Milan Mijo Lekić

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

pokret

Apel : Dan opštine ili oslobođenja je 27. oktobar a ne dan obračuna sa braćom, kumovima i komšijama

U saopštenju za javnost „Evropa bez alternative“ Pokret za Pljevlja apeluje na sve političke subjekte …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *