ponedeljak , 26 septembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Lekić ispunio obećanje: Rudnik uglja ponudio porodici Mašović jedno radno mjesto u kompaniji

Lekić ispunio obećanje: Rudnik uglja ponudio porodici Mašović jedno radno mjesto u kompaniji

Danas je izvršni direktor Rudnika uglja AD Pljevlja, Milan Lekić, ugostio Ensara i Abelu Mašović, čija je borba protiv razdvajanja djece odjeknula u javnosti.

Hraniteljska porodica Mašović je, u jednoj prijateljskoj atmosferi, upoznala izvršnog direktora sa nezavidnom situacijom u kojoj se nalaze.

Tim povodom Lekić je saopštio da je Rudnik uglja, kao društveno odgovorna kompanija, spremna da im izađe u susret.

„Pretpostavljajući da je osnovni argument za kojim posežu nadležni državni organi taj što niste oboje u stalnom radnom odnosu, odlučili smo da prekinemo ovu agoniju u kojoj se nalazite i da ponudimo, jednom od vas dvoje, radno mjesto u našoj kompaniji u skladu sa vašom stručnom spremom. Vjerujem, na taj način bismo pomogli konačnom rješavanju ovog pitanja i uklonili sva eventualna ograničenja koja su se ispriječila pred vašom porodičnom srećom“, saopštio je Lekić porodici Mašović.

Lekić je opredijelio i novogodišnje poklon paketiće za djecu, međutim Ensar i Abela Mašović, nakon što su se zahvalili na razumijevanju situacije u kojoj se nalaze, srdačnom gostoprimstvu i ponuđenoj pomoći, su pozvali izvršnog direktora da bude njihov gost i da lično, u njihovom porodičnom domu,  djeci uruči predviđene poklone.

lekić i mashovitshi-22.12.2021lekić i mashovitshi-22.12.2021mashovićii-sajt-700x466

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

​Loša organizacija odgodila isporuku peleta Pljevljacima

​Za subvencionisani pelet prijavilo se 1.150 domaćinstava,a dobilo ga je 285, tvrde u lokalnoj upravi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.