subota , 13 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / LEKIĆ : MILUTINE, MILUTINE ŠTO OPOGANI SRPSKO IME

LEKIĆ : MILUTINE, MILUTINE ŠTO OPOGANI SRPSKO IME

Nisam siguran da ste i svjesni da ste od danas preuzeli odgovornost za svaki izgubljeni život u Crnoj Gori a pogotovo Pljevljaka i građana Bijelog Polja.

Zbog Vaše i Vašeg šefa srbofobije i dokazivanja snage privatne države CG, ni poklon vrijedan oko 200 hiljada Vam ne odgovara od naše braće, od Srbije. A da su Vam kojim slučajem ustaše i šiptari i gov.. ponudili tresla bi se Crna Gora od Vaše radosti.

Ako ne znate, Simoviću, pitajte Hrapovića, pitajte ove Vaše bivše i sadašnje po znanju, stručnosti, iskustvu, sposobnosti odabrane direktore kakvo je stanje u pljevaljskom zdravstvu.

Pitajte koliko ste do sada pljevaljskih porodica u crno zavili zbog nedostatka ljekarskog kadra, nedostatka tehničke opremljenosti a bogami i neosposobljenosti ljekarskog kadra da koristi i primjenjuje i ono malo opreme koja se posjeduje.

Koliko, Simoviću, još treba da se dogodi tragičnih slučajeva kao kod porodice Srbljanović, pa da Vi shvatite da ste Vašom suludom odlukom uništili nečiji život?

Hvalite se da ste stvorili uslove za liječenje građana CG pa i Pljevalja od korona virusa a postavili ste šator pod sniježni pokrivač u kome bi se razbolio svaki vojnik u najboljoj kondiciji za vrijeme ljekarskog pregleda.

Je li ovo, Simoviću, Vaša sprema i oprema za borbu protiv ovako, kako svi tvrde, opasnog virusa?

sator 1

Ili možda, Simoviću, računate da ste, trujući nas Pljevljake 30 godina, prečistili i sve one koje bi možda savladao korona virus davno poslali na onaj svijet.

I na kraju, osjećam potrebu, pa i obavezu, da se u svoje lično ime, u ime građana Pljevalja izvinim Vama, gospodine predsjedniče Srbije – Vučiću i Vama gospodine predsjedniče NSD – Mandiću, zbog ovog vandalskog postupka ove neodgovorne družine koja je punih 30 godina zajahala CG i da Vam se zahvalim na Vašoj dobroj namjeri i humanom gestu.

 

PREDSJEDNIK OO NSD PLJEVLJA

Milan Mijo Lekić

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.