nedelja , 25 februara 2024
Početna / Vijesti / Politika / Lekić: Pozivam sve građane Pljevalja da u drugom krugu glasaju za Jakova Milatovića

Lekić: Pozivam sve građane Pljevalja da u drugom krugu glasaju za Jakova Milatovića

Prije svega, želio bih da se zahvalim svim građanima Crne Gore koji su glasali za kandidata Demokratskog fronta i koalicije Za budućnost Crne Gore, gospodina Andriju Mandića.

Posebnu zahvalnost dugujemo našim uvaženim Pljevljacima koji su, politiku koju reprezentuje naš kandidat, vrednovali sa čak 37,02% podrške.

Imajući u vidu da je borba protiv odnarođenog režima Mila Đukanovića primarni cilj naše političke organizacije, želio bih da informišem gospodina Jakova Milatovića i pljevaljsko rukovodstvo Evrope sad da je Demokratski front Pljevlja, ukoliko procjenjuju da im je neophodno i potrebno, spreman da uzme aktivno učešće u kampanji za drugi krug predstojećih izbora za Predsjednika Crne Gore.

Takođe, znajući da je Milo Đukanović personifikacija kriminala, korupcije i sveopšte pohare državnih resursa Crne Gore, a pogotovo pljevaljskih resursa i cjelokupnog Sjevera, pozivam sve glasače, simpatizere i aktiviste Demokratskog fronta da 2. aprila masovno izađu na birališta i podrže gospodina Jakova Milatovića.

Nama je neophodna strateška i temeljna obnova cijele države, a to je nemoguće sve dok je Milo Đukanović na čelu države.

Milan Lekić, visoki funkcioner Demokratskog fronta

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

„Dobro je da se odnosi raščiste, možda opstrukcije prestanu“

Odavno je primjetna namjera Jakova Milatovića da opstruira rad 44. Vlade Crne Gore i PES-a, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.