utorak , 9 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Lekić uputio dopis načelniku Centra bezbjednosti, Komunalne policije i Osnovnom državnom tužiocu

Lekić uputio dopis načelniku Centra bezbjednosti, Komunalne policije i Osnovnom državnom tužiocu

Predsjednik OO Nove srpske demokratije Pljevlja, Milan Mijo Lekić uputio je dopis načelniku Centra bezbjednosti, načelniku Komunalne policije i Osnovnom državnom tužiocu u Pljevljima sledeće sadržine

Vjerovatno ste upoznati da ovih dana načelnik Službe zaštite i spašavanja, Goran Čavić, preko razglasa u gradu vrši obavještavanje građana o mjerama NKT-a o sprečavanju širenja zarazne bolesti Covid-19.

Mislim da su ovim činom građani izloženi štetnom uticaju buke i da se među građanima Pljevalja unosi veliki strah i panika, pogotovo ako imamo u vidu ona dešavanja u Pljevljima posle parlamentarnih izbora održanih 30. avgusta kada su u Pljevljima osvanuli oni natpisi koji su upereni protiv muslimanskog i bošnjačkog naroda a počinioci ni do današnjeg dana nisu otkriveni i poznati.

Ovakvim postupkom načelnik Čavić krši Zakon o buci i vrši zloupotrebu službenog položaja pa Vas molim da preduzmete predviđene mjere  i spriječite ovu nezakonitu radnju od strane načelnika.

 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

 

PREDSJEDNIK OO NSD PLJEVLJA

Milan Mijo Lekić

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

JOKOVIĆ PORUČIO

„Neće faliti životnih namirnica tokom zime“ Vlada garantuje da neće faliti ni jedne životne namirnice …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.