nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / LEKIĆ: Žao mi je sudije Branka Pejovića kao rodjenog brata

LEKIĆ: Žao mi je sudije Branka Pejovića kao rodjenog brata

Bilo je za očekivati da ja i OO Nove srpske demokratije osudimo sudiju Branka Pejovića zbog presude koju je donio Velimiru Čabarkapi – istaknutom omladincu NSD u Pljevljima, zbog toga što je na svom fejsbuk profilu podijelio inoviranu i primjereniju verziju himne CG za ovaj vakat, od one koja je propisana Ustavom Crne Gore.

Ne osuđujemo te, Pejoviću, već te žalimo kao rođenog brata.

Žalimo te šta si sebi dozvolio nakon tvog dugogodišnjeg sudijskog iskustva i dokazao da nisi sudija već da si samo jedan obični partijski poslušnik, jedan najsitniji mogući šraf ovog lopovskog, kriminalnog, nenarodnog sistema.

Žalimo te, gospodine Pejoviću, što je po Vašem shvatanju Velimir Čabarkapa nanio štetu Crnoj Gori,što je CG izložio poruzi, što je povrijedio njen ugled u međunarodnoj zajednici.

Jeste, Branko za tebe i tebi sličnim kolegama sve to uradio Velimir Čabarkapa.

A nije po vama, Branko, i sličnim tebi nanijeta šteta Crnoj Gori i nije CG izložena poruzi i nije povrijeđen međunarodni ugled Crne Gore :

  • Što 2/3 crnogorskih građana danima i godinama po ulicama i trgovima Crne Gore skandiraju prvom čovjeku CG „Milo lopove!!!“
  • Što je prvi čovjek ove države postao 1997.godine najveći izdajnik svoga naroda koji nije zapamćen u istoriji Crne Gore a sve da bi izbjegao međunarodnu crvenu potjernicu zbog svojih nečasnih radnji i prljavog šiptarskog novca;
  • Što je 1999.godine ponio sva vojna tajna dokumenta zajedničke države Srbije i Crne Gore u zločinačku NATO bazu i naručivao bombardovanje miloševićevskih dijelova Crne Gore;
  • Što je na silu i na sramotu sa prljavim šiptarskim novcem razbio zajedničku državu Srbiju i Crnu Goru 2006.godine mimo volje 80% građana CG;
  • Što je 2007.godine u Ustav CG implementirao ustaške simbole ;
  •  Što je prvi priznao takozvanu državu Kosovo 2008.godine, mimo volje 80% građana CG;
  • Što je na sramotu poslao vojnog atašea Mašulovića da proslavlja najveći srpski pogrom „Oluju“ u Kninskoj krajini;
  • Što je na silu i na sramotu mimo volje 80% građana CG uveo CG i zločinačku NATO alijansu;
  • I koji je na kraju, kada jedino nije opljačkao ono što je za nebo vezano u CG krenuo da pljačka imovinu Srpske pravoslavne crkve.

I na kraju, gospodine Pejoviću, Vi i svi oni koji su kao Vi, ako znate i H od heraldike znate da simboli Crne Gore ne odražavaju pravu sliku građana Crne Gore.

Morate znati da nema te kazne, nema te sile koja će natjerati srpski narod u Crnoj Gori da prihvati ustaške simbole za svoje.

PREDSJEDNIK OO NSD PLJEVLJA

Milan Mijo Lekić

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Usvojene izmjene Zakona o predsjedniku

Poslanici Skupštine Crne Gore usvojili su izmjene Zakona o predsjedniku Crne Gore, koje je predložio …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.