četvrtak , 30 novembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Leposavić traži novo glasanje u Pljevljima

Leposavić traži novo glasanje u Pljevljima

Opštinska izborna komisija u Pljevljima odbila je prigovor izborne liste „Pravda za sve“ Vladimir Leposavić kojim je traženo ponavljnje izbor na svih 60 izbornih mjesta u toj Opštini.

  (Foto: TVCG)

Predstavnik te liste, Ivan Vukićević u prigovoru je naveo da su konstatovane brojne greške i propusti, te da je potrebno ponoviti glasanje u zakonom predviđenom roku.

Vukićević je tvrdio da je u nekim kutijama nađeno više glasačkih listića od potpisanih kupona, a neki kontrolni kuponi su bili oštećeni ili nečitki.

Podnosilac prigovora smatra da su pogrešno utvrđeni privremeni rezultati bili od uticaja na tok i rezultat procesa što je i razlog za poništaj glasanja.

Takođe, i opštinske izborne komisije u Beranama i Andrijevici odbile su kao neosnovane zahtjeve Vladimira Leposavića, odnosno liste Pravda za sve, za ponavljanje izbora na nekim birackim mjestima u ova dva grada, potvrđeno je Portalu RTCG.

Iz tih komisija nam je rečneo da drugih prigovora i zahtjeva za ponavljanje izbora nije bilo, a rok je istekao sinoc u ponoć.

Radi se o pet biračkih mjesta u Beranama, i tri u Andrijevici.

Izvor-rtcg

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ČEMU VAKAT TOME I VRIJEME

Moralo je da prođe 78 godina da se pored jame na Stražici, u koju su …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.