nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Kultura / Majski repertoar – sjutra Frenki i Džoni

Majski repertoar – sjutra Frenki i Džoni

JU Centar za kulturu za maj je  najavila bogat kulturno umjetnički repertoar, od  10 programskih sadržaja- koncerti, pozorišne predstave i književne večeri.

Sjutra, 05.05.2022. godine u 20 sati, na Velikoj sceni JU Centar za kulturu Pljevlja, biće odigrana pozorišna predstava „Frenki i Džoni“.

„Komad govori o skidanju oklopa i gardova, o dozvoljavanju mogućnosti da budemo voljeni,  da budemo povrijeđeni. Svi tražimo ljubav, ali da li smo sposobni da volimo? Ova partija šaha dvoje inteligentnih i atraktivnih, ali emocionalno osakaćenih ljudi, ipak je dirljiva jer oni pristaju da daju šansu vezi koja od starta izgleda osuđena na propast i osvajaju nas idejom da i „autsajderi“ mogu jednostavno uploviti u luku ljubavi. Jer, kao što Džoni kaže: Nikada ne biraš ljubav. Ona bira tebe. U predstvi igraju: Sloboda Mićalović i Igor Đorđević“ , navode iz Centra za kulturu.

Ulaznice po cijeni od 2 eura, mogu se preuzeti na biletarnici JU Centar za kulturu, na dan predstave, u četvrtak 5-og maja, u terminu od 12 do 20h.

Dobro došli!!!

Program za maj
Program za maj

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Milanka plakat

Sjutra u čitaonici Biblioteke književno veče Milanke Aranitović Rakočević

JU Narodna biblioteka ,,Stevan Samardžić ” organizuje književno veče Milanke Aranitović Rakočević  na kom će …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *