subota , 30 septembra 2023
Početna / Vijesti / Politika / Mandić: Dolaze bolja vremena za ljude u Crnoj Gori

Mandić: Dolaze bolja vremena za ljude u Crnoj Gori

Sa predsjedničke promocije Andrije Mandića u Pljevljima poručeno je da dolaze bolja vremena za ljude u Crnoj Gori, da je potrebno pomirenje, ali uz to i ekonomski razvoj i progres.

 (Foto: DF )

Funkcioner DF-a Milan Lekić rekao je da Pljevljaci imaju razlog da podrže Mandića, jer je Mandić uvijek ohrabrivao pljevaljske funkcionere da pomažu građanima, posebno omladini.

„Za četiri godine, neće biti nezaposlenih u Pljevljima“, rekao je Lekić. 

Lider DNP-a Milan Knežević rekao da slike iz Pljevalja najbolje svjedoče o tome jesu li zabranjene trobojke na skupovima DF-a. On je naglasio da DF ostaje posvećen borbi za slobodu. 

„Nikada nijesmo bili spremni da izdamo, da pokleknemo, i nikad nemojte da sumnjate da je Demokratski front uz vas. Nikada ne sumnjajte u one koji su godnama protestovali na ulicama, kojima su hapsili članove porodica. Dok smo se na ulicama borili protiv Đukanovićevih hordi nijesmo imali kad da se udvaramo Kineskinjama, Francuskinjama i Japankama, babe nam nijesu glasale za DPS, niti majke bile u opštinskim odborima DPS-a“, rekao je Knežević.

On je rekao da za Mila Đukanovića mogu da glasaju Vesna Medenica i Blažo Jovanić. Kazao je da su predstavnici DF-a svojim životima svjedočili borbi. 

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković rekao je da je izbor na predsjedničkim izborima 19.marta lak, i da je Andrija Mandić novi predsjednik Crne Gore.

„Urađeno je mnogo, ali smjenom Đukanovića proces promjene vlasti biće finalizovan“, rekao je Joković. 

Čelnik Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da ne čude napadi na Andriju Mandića. 

„Jer je jasno da se otvara put da neko ko se javno izjašnjava da je Srbin, bude predsjednik Crne Gore. Tu je problem. Ali je to pitanje koje je civilizacijsko, nešto mnogo važnije od izbora“, rekao je Milačić. 

Andrija Mandić je rekao da dolaze bolja vremena za ljude u Crnoj Gori. Istakao je da je DF postigao dobre rezultate gdje god su njegovi funkcioneri imali pozicije, u svim državnim firmama. 

„Rezultati su dobri jer više nema da se krade, nema korupcije. Ljudi se zapošljavaju i hoćemo da nastavimo tim tempom, jer hoćemo da pokažemo i dokažemo Crnoj Gori da može da se upravlja domaćinski“, rekao je Mandić. 

On je rekao da sada kada je Đukanović pao „nećemo da budemo kao on, već idemo prema poštenim i časnim ljudima, nudimo ruku pomirenja i saradnje“. 

„Spreman sam večeras da potpišem dokument da ako neko od mojih konkurenata, Bečić ili Milatović, prođe u drugi krug, sa DF-om se stavljamo na raspolaganje. Ali očekujemo da i oni potpišu taj dokument“, rekao je Mandić. 

Izvor-rtcg

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DPS: Sveštenstvo SPC da ne narušava sekularnost Crne Gore miješanjem u poslove koji nijesu u njegovoj nadležnosti

Nakon što je episkop mileševski SPC Atanasije pozvao odbornike u Pljevljima da sjutra glasaju za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.