četvrtak , 30 novembra 2023
Početna / Vijesti / Društvo / Maturanti Gimnazije “Tanasije Pejatović” proslavili završetak školovanja

Maturanti Gimnazije “Tanasije Pejatović” proslavili završetak školovanja

Sredina juna  svake godine je rezervisana za maturske večeri. Ove godine u drugačijim okolnostima i neizvjesnosti da li će biti održana, maturanti Gimnazije “Tanasije Pejatović” ipak su 17.juna  proslavili maturu. U raskošnim toaletama i svečanim odijelima maturanti su prodefilovali do Hotela “Pljevlja”, a maturskoj večeri prisustvovala su 88 učenika.

Ljiljana Bajčetić, direktorica Gimnazije “Tanasije Pejatović” poželjela je maturantima da budu veseli i zauvijek pamtite svoj maturski bal kojim se simbolički opraštaju od djetinjstva, drugova i drugarica, svoje gimnazije.

-Ponosni smo na vas, na sve vaše uspjehe, srećni što smo mogli da usmjeravamo i oblikujemo vaše obrazovanje i odrastanje.Pljevaljska gimnazija ima dugo pamćenje. Pamtiće i vas kao još jednu od svojih zlatnih  generacija.Sigurna sam da iz škole nosite mnoštvo lijepih uspomena Od dana kada ste prvi put ušli i  možda zalutali u njenim hodnicima, zakasnili na čas, pa do večeras kada ste plešući valcer ušli u svijet odraslih. Hvala vama, vašim odjeljenskim starješinama i profesorima Danku i Goranu na ovom plesu koji će, sigurna sam,  postati još jedna lijepa tradicija naše škole. Između ova dva trenutka zajedno smo rasli, mi i vi – kazala je Bajčetić.

Ova uspješna generacija imala je 44 odlična učenika, 41 je vrlodobar, 13 dobar, a 4 učenika su dovoljna.

Diplomu “Luča“ dobila su 34 učenika, (18 imalo je  odlične ocjene  iz svih nastavnih predmeta u osnovnoj školi i gimnaziji, a  16 je imalo odličan uspjeh u svim razredima osnovne škole i gimnazije).

matura naslovna

matura 4

matura 2

matura 7

matura 6

matura 3

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Kod Šavnika uhapšen Pljevljak zbog droge

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala – Odsjeka za borbu protiv droga su zajedno sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.