sreda , 24 jula 2024
Početna / Vijesti / Politika / Međunarodni ekspert u oblasti održivog razvoja Gerald Berger u posjeti Opštini Pljevlja

Međunarodni ekspert u oblasti održivog razvoja Gerald Berger u posjeti Opštini Pljevlja

Danas je predsjednik Opštine Pljevlja dr Dario Vraneš u svom kabinetu primio gospodina Geralda Bergera, međunarodnog eksperta u oblasti održivog razvoja koji je angažovan od strane UNDP da pruži strateške smjernice i praktičnu podršku kao i da razvije nacrt mape puta ka pravednoj tranziciji za Crnu Goru. Sastanku su prisustvovali predstavnici UNDP Maja Kustudić i Milica Mitrović kao i predstavnici Opštine Pljevlja.
U uvodnom izlaganju predsjednik Vraneš je upoznao gospodina Bergera sa istorijskim razvojem naše opštine. Nakon toga osvrnuo se na ogromna prirodna bogatstva kojim raspolaže Opština Pljevlja kao i probleme sa kojim se suočavaju i opština i naši građani. Akcenat je bio na planu rješavanja problema loše saobraćajne i vodovodne infrastrukture kao i vodeći problem opštine a tiče se Vektre Jakić. Ovo je treća posjeta Crnoj Gori, a prva Pljevljima i današnji razgovor sa predstavnicima Opštine Pljevlja ostavio je pozitivan utisak na gospodina Bergera koji je obećao da će iskoristiti svoj autoritet kako bi pomogao u rješavanju postojećih problema naše opštine i da se raduje ponovnom susretu i višednevnoj posjeti Pljevljima u skorijem periodu.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Tosic: Nuzno je da oni koji su unistili pljevaljska preduzeca odgovaraju

Danas je Skupštinu opštine Pljevlja zvanično posjetio potpredsjednik Vlade Crne Gore Momo Koprivica. “Imajući u …

Jedan komentar

  1. Gledao sam kratak prilog na RTVCG i razgovor sa ovom malom Milicom. Sednju školu, fakultet i magistraturu zavrsila u Americi. Sad je doktorand, takođe u Americi. Za nju ce se tek cuti.
    Zapamtite to ime.
    Steta sto nasi neznaveni i pokvareni političari nece znati to iskoristiti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.