nedelja , 27 novembra 2022
Početna / Vijesti / Politika / MILAČIĆ: Nije vrijeme za Porto Montenegro izbore, vrijeme je za odbranu Boga!

MILAČIĆ: Nije vrijeme za Porto Montenegro izbore, vrijeme je za odbranu Boga!

Prava Crna Gora neće učestvovati na izborima u Tivtu

Sada kada smo utjerani u hramove bezbožništvom DPS-a i ostalih satelitskih bezbožnih partija, konačno iz nas izlazi sve ono što je sputavano velom njihove odnarođene politike. Spremni smo za Boga, dok se odnarođeni DPS sprema za lokalne izbore u Tivtu. Iako su na koljenima, opet bi da kradu. Da nastave niz svoje najprljavije igre.

Izbori su jedini Bog za koga oni znaju. Tu su vjernici pokajnici, za zaokruženi broj njihove liste oni preklinju, proklinju i opraštaju onom ko im da još četiri godine vlasti. Daju utjehu da, iako kradu i od svojih glasača, ipak su ti glasači na strani pobjednika, DPS-a, i uveče će moći da gledaju vatromet vladajuće koalicije, a ujutri neće imati šta da jedu, ti rabi DPS poltronstva, jer su još istog, glasačkog dana potrošili od DPS-a, dobijenih pedesetak eura. Toliko košta “ljubav” u, trenutno, vladajućoj partiji Crne Gore.

Ako nemate šta da jedete, samo glasajte za njih, oni će vam i to oprostiti. Oni vas gladi koštaju, a Bog vas, glasači, ne košta ništa. Nisu uspjeli da nas pobijede zastrašivanjima, hapšenjima, nisu uspjeli da nas utjeraju sa ulice u kuće.

Dok šetamo u litijama, oni zadovoljno križaju dane u kalendaru, čekajući da dođe taj april, da konačno stanu na nevjerne noge makar tu nedeljnu, izbornu noć, na svom terenu, u izbornim manipulacijama, da zabarjače zastavom Crne Gore otetom od Nemanjića, pa da proglase još jednu pobjedu, ali ovog puta ne bilo kakvu pobjedu, već pobjedu nad litijama i Bogom. Time žele da nahrane svoje pale duše, da se makar malo pridignu iz bruke koju sami sebi svakodnevnim istupima sve više nanose.

Takav put im se, Pravoslavni, opozicionari i birači, ne smije dozvoliti. Izbori u Tivtu su njihova prva zamka za Boga. Zamka za nas, opozicionare, da se prijavimo, pojavimo i očekivano izgubimo od tridesetogodišnjeg zla, jer je DPS ovog puta spreman da kupuje, potkupljive i lomi sve pred sobom kao nikada do sada. Izbore u Tivtu oni ne smiju i neće izgubiti, po cijenu da svi nestanemo. Izbori u Tivtu su top uperen u nas, vjernike. Kada opali, misle, više ni mi nećemo vjerovati.

Ne mijenja se Crna Gora, braćo glasači i opozicionari, u stvorenom Portu Montenegru. Da bi se promijenila Crna Gora, mora se mijenjati crnogorska ćud, a ona se mijenja u Miholjskoj Prevlaci. Ako izađemo kao opozicionari ili glasači na izbore u Porto Montenegru, mi prodajemo našu ćud. Mi tada učestvujemo u borbi sa nečastivim, ali ne za Boga, mi se sa nečastivim borimo za odborničke mandate.

Ako u trenucima dok uz Boga staje više od polovine Crne Gore mi istrčimo da na dan nedeljne aprilske litije održimo izborni krug u lokalu nečijeg porta, onda smo samo trkači za porto. Ovo nisu izbori za Tivat. Ovdje se Sveti Sava bori protiv Porto Montenegra. Zato, opoziciona braćo, neka se u Tivtu protiv Svetog Save bore bez nas, mi ćemo ih, duhom Svetog Save, pobijediti na ulicama cijele vaskrsle Crne Gore.

Ne izlazimo na izbore. Jer nije vrijeme za izbore u Crnoj Gori, vrijeme je za Boga. A tivatsku izbornu trku neka otrče sami. Ako i pobijede, nas neće pobijediti. Sami sebe će pobijediti takvom pobjedom.

Neka im Sveti Sava, na Miholjskoj prevlaci, na dan izbora još jednom održi čas. A mi ćemo se na litiji pomoliti i vjerovati za njih, jer je vjera potrebna svakom gubitniku. Makar se on zvao i DPS.

Fotografija korisnika Marko Milačić - Prava Crna Gora

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

OIK Pljevlja: Neosnovan prigovor koalicije okupljene oko DPS

DPS sa svojim koalicionim partnerima BS, SD, i SDP-om podnijela je sinoć pola sata prije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.