nedelja , 4 decembra 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Milinko Gazdić sinoć privođen na informativni razgovor

Milinko Gazdić sinoć privođen na informativni razgovor

Milinko Gazdić, član Crkvenog odbora pri Crkvi Svete Petke, sinoć je privođen na informativni razgovor nakon održane litije zbog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

-Na pitanje da li sam nakon održavanja protestne šetnje, 26. avgusta 2020. godine, dok sam se nalazio ispred Crkve Svete Petke u Pljevljima preko razglasa obavijestio prisutni narod da će se i naredne dvije večeri nastaviti sa protestnim šetnjama izjavljujem da mi se prije nekoliko dana u snu javio Sveti Vasilije Ostroški i Isus Hrist i naložili mi da zamolim braću sveštenike u Pljevaljskoj opštini da narednih tri-četiri večeri služe službu za istjerivanje đavola i spas duše našoj braći u Hristu.Zbog zakletve koju sam položio pred Hristom ne mogu reći prava imena, ali ću reći prezimena za koju našu braću je potrebna ova služba. Između ostalih, tu se nalaze prezimena: Golubović, Milnković, Slavulj, Jović, Đukanović, Marković, Bošković i drugi. Sve sam ovo saopštio i povjerio sveštenicima. I prethodne dvije večeri u Crkvi Svete Petke služena je služba koja traje 45 miunuta , a pošto se prilikom služenja ove molitve pojavljuju razni krici pa ih nije prijatno slušati zamolio sam da se uključi ozvučenje . U ovoj molitvi, mi vjerujući, se molimo za spas duše kojima je potrebna ova molitva. Iz tog razloga rekao sam da će se i naredna dva dana služiti ova služba – kazao je Gazdić.

milinko gazdićprivođenje Milinko

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

EPCG tvrdi da vode koje izlaze ispod deponije Maljevac nemaju negativan uticaj na kvalitet voda Vezišnice

Predsjednik Sportskog ribolovnog kluba “Lipljen” Vaso Knežević tvrdi da je Vezišnica već godinama mrtva rijeka od mjesta …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.