ponedeljak , 22 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa saradnicima u radnoj posjeti ustanovama socijalne i dječje zaštite u Pljevljima

Ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić sa saradnicima u radnoj posjeti ustanovama socijalne i dječje zaštite u Pljevljima

Foto: Facebook –

Radnu posjetu Pljevljima ministarka Nišić je započela posjetom Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom i tom prilikom razgovarala sa direktorom ove ustanove, Goranom Leovcem. Teme sastanka bile su unaprjeđenje standarda za pružanje usluga podrške za život u zajednici kao i dodatne edukacije zaposlenih kako bi se poboljšao kvalitet pružanja usluga, a istovremeno rasteretio već postojeći stručni kadar.

Ministarka je zaključila da se Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i lica sa invaliditetom nalazi u dobrom stanju.

Foto: Facebook

Ministarka Nišić je sa saradnicima obišla NVO “Zračak nade”.

NVO „Zračak nade“ je dala nemjerljiv doprinos u poboljšanju života i položaja djece i mladih sa smetnjama u razvoju, kao i odraslih osoba sa invaliditetom.

Predstavnice NVO “Zračak nade”, su se saglasile sa ministarkom Nišić o značaju saradnje resornog ministarstva sa nevladinim sektorom.

Izvor-facebook

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

ELEKTROPRIVREDA DOBILA NOVI ROK DA RIJEŠI PROBLEM PRAŠINE

Mještani pljevaljskog naselja Komini i danas su se okupili na protestnom skupu kako bi upozorili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.