nedelja , maj 22 2022
Početna / Vijesti / Politika / „MIR JE NAŠA NACIJA“:U Kolašinu osvanula nova zastrašujuća poruka

„MIR JE NAŠA NACIJA“:U Kolašinu osvanula nova zastrašujuća poruka

Nakon što su funkcioneri DPS Kolašin u internoj viber grupi predlagali „klanje Demokrata i bacanje životinjama“, jutros je u tom gradu osvanula nova zastrašujuća poruka koja svjedoči o ozbiljnosti takvih prijetnji. Naime, na reklamni bilbord sa slikom lidera koalicije „Mir je naša nacija“ Alekse Bečića u Kolašinu, prosuta je crvena farba kao simbol krvi. To su tokom noći uradili isti oni koji su porukama zastrašujuće sadržine kovali planove za obračun sa Demokratama.

Javnosti stavljamo na uvid i dokaze iz interne prepiske partijskog organa DPS Kolašin.  „Ja bih da mi to sve koljemo i da ostane samo DPS u grad“ – riječi su Luke Živkovića funkcionera Savjeta mladih DPS Kolašin. „Njih treba baciti krmadima“ – riječi su Milice Živković sestre odbornice DPS-a Marije Živković. Crvena farba na bilbordu Koalicije kojom su očito nastojali da simbolizuju krv i tako nastave prijetnje, samo su nastavak ovih monstruoznih razmišljanja mladih autokrata.

Da je DPS u potpunom rasulu svjedoče i svakodnevne informacije koje dolaze do naše Kolaicije od strane njihovih, sada već bivših članova. Međutim,  ono što je zabrinjavajuće jeste stepen mržnje i potpuni moralni sunovrat mladih ljudi koji bezpogovorno služe jednom autokratskom režimu, a što su pokazali monstruoznim načinom razmišljanja.

demokrate 1

Pitamo cjelokupnu javnost, da li je ovo garnitura koja može da upravlja životima građana Crne Gore i njihovom budućnošću? Gdje su sada Veljović i Lazović koji hapse zbog humoristično-satiričnih kritika vlasti na društvenim mrežama? Hoće li SDT preduzeti hitne mjere protiv ovih lica ili će i dalje od prekršaja praviti organizovani kriminal?

Izdržali smo 30 godina, izdržaćemo i ova 3 dana. Nećete nas uplašiti, ne možete nas pokolebati niti zaustaviti u našoj namjeri da pomirimo Crnu Goru. Šta vaša mržnja može protiv naših poruka mira, bratske ljubavi i zajedništva. Zato je mir kada pobijedimo mržnju. Mir je naša nacije.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST „MIR JE NAŠA NACIJA“

demokrate 2

 

 

demokrate 3

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

FB_IMG_1652124621595

DF: Incident belvederaca -tužna varoš tone u mržnju ekstremista

Lideri i poslanici DF saopštili su da belvederskki ekstremisti pokazuju da su sebe ogradili od …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *