ponedeljak , maj 10 2021
Početna / Vijesti / Društvo / Miri dva puta nije pružena šansa da joj se produži život

Miri dva puta nije pružena šansa da joj se produži život

Članovi porodice pokojne Mire Srbljanović, preminule 23.marta u pljevaljskoj Bolnici, danas se javnosti obratila putem društvenih mreža tvrdeći da pokojnici tokom liječenja dva puta nije pružena adekvatna medicinska pomoć. Porodica je pozvala pljevaljske moćnike da ne zataškavaju istinu a bezobzirnu elitu da prestane da cenzuriše,  ucjenjuje i pritiska, najavljujući sudski epilog. U ime pokojnice više porodica iz sedam država uputilo je pomoć Domu za stare i humanistima pravoslevne i islamske vjere.

Na profilu rođake Mile Krivokapić Weissser objavljena je porodična poruka koju u cjelosti prenosimo:

Dragi prijatelji, našoj Miri dva puta nije pružena šansa da joj se produži život. Čijom greškom ili nečinjenjem zapitaćemo se sjutra i na drugom mjestu…

U želji da vaši najbliži ipak dobiju šansu, molimo pročitajte i podjelite:

Danas kada svijetu prijeti COVID19, humanitarna katastrofa u Pljevljima gori jasnije nego ikad! Hvala svima koji su razumjeli našu alarmantnu želju da se stanje promijeni.

Hvala i onima koji su umjesto saučešća i izvinjenja sastančili i negirali odgovornost. Porodica odbija prazne demante o opremi i aparatima koji u postoje u riječima, ali ne na djelima kada i gdje treba. Porodicaq i lekari koji su se usudili da progovore o pravom stanju nisu kao što tvrdite frustrirani pojedinci koji šire paniku već ljudi koji su Pljevlja isključivo pomagali, uvijek i sada!

Zato pljevaljske moćnike pozivamo da prestanu da grade vlast na zataškavanju istine već  djelima za dobrobit naših sugrađanja.

PORODICA ODBIJA VAŠE POLITIČKE IGRE I NAMETNUTE PODJELE.

Jedina prava podjela u Crnoj Gori je na narod bez budućnosti i bezobzirnu elitu spremnu da cenzuriše, ucjenjuje i pritiska – čak i savjesno medicinsko osoblje koje je goloruko obavljalo svoju dužnost. Prestanite!

Sve Pljevljake pozivamo da se udruže i da svako na svoj način pomogne – da vaši najbliži dobiju šansu za adekvatno liječenje.

U boli za našim Pljevljima, mi smo sakupili pomoć za ugrožene sugrađane. Pomoć prosleđujemo istaknutim pljevaljskim humanistima pravoslevne i islamske vjere. Oni nisu dio ove objave, ali će obezbjediti da pomoć dođe u prave ruke.

Jednako upućujemo pomoć Domu za stare. U nadi da će se poniženim zdravstevnim radnicima obezbjediti zaštita, a našim sugrađanima šansa da požive, ujedinjeni, u ime Mire Srbljanović naša najbliža porodica (iz sedam država) i česti gosti Pljevalja , porodice: Milorada Krivokapića,  Košutić, Arsić i Ilić,  dr Gorana Kaljevića, prof. Faruka Kadića, Džemala Sijarića, Welsser, Krall, Gambineri, dr Francoas, Radović, Čeha, Jovičić, Ardalić i dvije porodice iz Kine.

poruka porodice Mire Srbljanović

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

NATASA-BAJCETA-ODT PLJEVLJA

Bajčeta:Zadrzavanje zbog napada na sluzbeno lice u vrsenju sluzbene duznosti i ugrozavanja sigurnosti

Zbog krivicnog djela napad na sluzbeno lice u vrsenju sluzbene duznosti izvrseno, dana 7.05.2021. godine, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *