nedelja , januar 23 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Mještanin Vilića bježao od policije, pa uhapšen u svom selu

Mještanin Vilića bježao od policije, pa uhapšen u svom selu

Jutros rano, oko 01,15h policijski službenici Centra bezbjednosti Pljevlja tokom vršenja zadataka kontrole poštovanja naređenih mjera u cilju suzbijanja zaraze koronavirusom, na putnom pravcu Pljevlja – Đurđevića Tara u mjestu Odžak primjetili su i pokušali da zaustave putničko vozilo marke “Audi” koje nije stalo na znak “STOP” već se velikom brzinom udaljilo u pravcu Đurđevića Tare. Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti policijski službenici su u jutarnjim časovima u selu Vilići, opština Pljevlja pronašli ovo vozilo kao i vozača A.E (1972) iz ovog sela, koje je po pozivu pristupilo u CB Pljevlja radi prikupljanja obavještenja, saopšteno je iz CB Pljevlja.

O događaju je upoznat Osnovni državni tužilac u Pljevljima koji se izjasnio da u radnjama prijavljenog postoje elementi krivičnog djela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti iz čl.287 KZCG te su protiv ovog lica podnese krivična prijava u redovnom postupku , zbog kršenja  naredbe o zabrani kretanja u periodu od 19,00 do 05,00h.

 

izvor: pvportal.me

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

IMG_20220119_103148

Bogojavljenje u Pljevljima za krst časni 35 vjernika se pogružavalo

  Pljevaljski  pravoslavni vjernici hrišćanski praznik Bogojavljenje, ove godine na minus devet stepeni celzijusa, dočekli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *