nedelja , 2 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Kultura / Nagrade za “San ljetnje noći” 

Nagrade za “San ljetnje noći” 

U Lazarevcu je u okviru revije dječijih dramskih grupa, na 34. Danima humora za djecu odigrana pozorišna predstava “San ljetnje noći”, rađena u produkciji JU Centar za kulturu Pljevlja. Predstava je pobrala simpatije publike, i nagrađena je sa tri priznanja od strane žirija. Žiri Revije dječijih dramskih grupa, u sastavu: Danilo Petrović, glumac-predsjednik žirija, Nevena Šurlan, scenograf-član žirija i Sonja Kotorčević, kostimograf-član žirija, donio je odluku da Nagradu festivala za najbolju scenografiju dodijeli-Zorici Bajčeti, za scenografiju predstave “San ljetnje noći”, JU Centar za kulturu Pljevlja. Nagradu festivala za najbolji kostim dobila je Nataša Cmiljanić, za kostimografiju predstave “San ljetnje noći”, JU Centar za kulturu Pljevlja, dok je Nagrada festivala za najbolju sporednu mušku ulogu pripala Uglješi Čoloviću, za ulogu Đavolka, u predstavi “San ljetnje noći”, JU Centar za kulturu Pljevlja.

Podsjećamo vas da će prva repriza predstave “San ljetnje noći”, biti odigrana u utorak, 20-og septembra, u našem Centru za kulturu, sa početkom u 20h!!

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Margita Magi Stefanović – „neponovljiva princeza“ jugoslovenske rok scene

Sklonost prema muzici ćerka jedinica proslavljenog reditelja Slavoljuba Stefanovića Ravasija pokazuje već u osnovnoj školi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.