nedelja , januar 23 2022
Početna / Vijesti / Društvo / Nagrađena 53 radnika „Čistoće“

Nagrađena 53 radnika „Čistoće“

nagrade Cistoca

Za naš uređeniji i ljepši grad svakodnevno se brinu vrijedni radnici doo „Čistoća“. Odgovorno i savjesno rade po kiši, snijegu, vrelim ljetnjim danima, ne znaju za praznike i odmor.

Lokalna uprava je nagradila 53 radnika ovog preduzeća kako bi ukazala na važnost i značaj njihovog rada, truda i požrtvovanosti.

Mirko Đačić, predsjednik opštine, podijelio je skromne novčane nagrade vozačima smećara, peračima ulica, radnicima na odvozu komunalnog otpada, koscima, cvećarima, radnicama koje radi na čišćenju ulica. Po njegovim riječima ove nagrade su samo mali znak pažnje, iskaz dobre volje, poštovanja i zahvalnosti za sve što rade.

– Oni su pravi primjer, mnogima u našem gradu kako treba raditi svoj posao. Ovo su ljudi koji su uhodani, koji tako dobro funkcionišu, koji imaju radne navike i koji svakog dana znaju šta je njihov posao – kazao je Đačić juče u Motelu „Vodiice“ na dodjeli nagrada radnicima „Čistoće“ .

Cistoca nagradeni radnici

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

IMG_20220119_103148

Bogojavljenje u Pljevljima za krst časni 35 vjernika se pogružavalo

  Pljevaljski  pravoslavni vjernici hrišćanski praznik Bogojavljenje, ove godine na minus devet stepeni celzijusa, dočekli …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *