petak , 21 juna 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Nagradna igra ERSTE: Put u Pariz i 20 vaučera po 100 eura

Nagradna igra ERSTE: Put u Pariz i 20 vaučera po 100 eura

Erste banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokreće nagradnu igru “Osjetiti duh Rolan Garosa: neprocjenjivo“, za korisnike Mastercard platnih kartica Erste banke. Osim dvije glavne nagrade, koje podrazumjevaju putovanje u Pariz i ulaznice za teniske mečeve na Rolan Garosu 4. i 5. juna 2024. godine za dobitnike i po jednog njihovog pratioca ( Aranžman uključuje avionski prevoz na liniji Podgorica-Pariz-Podgorica, transfere do i od aerodroma, smještaj u hotelu na bazi dva noćenja s doručkom i karte za teniski turnir) biće dodijeljeno i 20 vaučera vrijednih po 100 eura za trgovinu robe u sportskim prodavnicama u Crnoj Gori.

Iz ERSDTE banke su saopštili da nagradnom igrom banka želi da promoviše prednosti korišćenja Erste platnih kartica. Debitnim platnim karticama Erste banke moguće je bez provizije podizati gotovinu na bankomatima Erste u Crnoj Gori, kao i u još 11 zemalja regiona na bankomatima članica Erste Group i Steiermaerkische Sparkasse grupe.

U nagradnoj igri učestvuju punoljetna fizička lica korisnici debitnih i kreditnih platnih kartica* Erste banke, rezidenti državljani Crne Gore, koji u periodu od 10. aprila do 10. maja ove godine obave najmanje pet transakcija karticama ili digitalnim novčanicima (Apple Pay i Google Pay) pojedinačne vrijednosti od najmanje 20 eura, uz minimum jednu transakciju ostvarenu uslugom elektronskog bankarstva za fizička lica (Erste mBanking ili Erste NetBanking).

„Dvije glavne i 20 dodatnih nagrada biće izvučene metodom slučajnog odabira u prostorijama Erste banke 15. maja. Banka će o rezultatima obavijestiti dobitnike koristeći dostupne kontakt podatke iz svoje korisničke baze, a obavještenja će postaviti i na internet stranici www.erstebank.me i objaviti u dva dnevna lista sa nacionalnom pokrivenošću“, saopštili su iz ERSTE banke.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Predsjednik Skupštine CG Andrija Mandić posjetio Srednju stručnu školu u Pljevljima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić danas je posjetio Srednju stručnu školu (SSŠ), razgovarao sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.