četvrtak , 22 februara 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Nakon pauze vrtić „Eko – bajka“ opet odzvanja dječijom grajom

Nakon pauze vrtić „Eko – bajka“ opet odzvanja dječijom grajom

 

Nakon dva i po mjeseca pauze veseli i razigrani mališani vrtića „Eko- bajka“ okupili su u vrtiću. Opet je prostorijama vrtića posle duže pauze odzvanjala dječija graja i smijeh.

– Ispoštovali smo sve mjere Instituta za javno zdravlje i Ministarstva prosvete. Uradili smo dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju objekta. Jutros nije bilo nikakvih problema. Sve je bilo organizovano i spremno za dolazak mališana. I roditelji i zaposleni poštuju sve preporuke – kazala je Abela Popović, direktorica vrtića „Eko – bajka“. Obaveza roditelja je da djetetu prije dolaska u vrtić izmjeri temparaturu, a dijete u vrtić dovodi jedan roditelj.

Po riječima Popović sve grupe „Eko- bajke“ bile su jutros zastupljene, a najviše djece bilo je u jaslicama, ali od ponedeljka, 8. juna, očekuju veći broj djece u vrtiću.

Zaposleni  u vrtiću za vrijeme pauze, dok djeca nisu išla u vrtić, potrudili se da im boravak kod kuće bude zanimljiviji zadajući djeci mnogobrojne aktivnosti. Na fejsbuk stranici ove ustanove nalaze se video zapisi i fotografije raznih aktivnosti koje su djeca  radila na zadate teme.

 

Fotografije preuzete sa fejsbuk stranice vrtića „Eko-bajka“

vrtic naslovna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vrtic 2

vrtic 6

vrtic 5

vrtic 4

vrtic eko bajka 10

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Prosvjetari štrajkuju dok se ne potpiše sporazum

Prosvjetni radnici u Crnoj Gori i danas će štrajkovati. Iako je na sinoćnjem sastanku s …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.