petak , 21 juna 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Nesvakidašnji incident u Pljevljima: Dvojica dječaka napadnuta biber sprejom

Nesvakidašnji incident u Pljevljima: Dvojica dječaka napadnuta biber sprejom

U neobičnom i uznemirujućem incidentu koji se dogodio 2. novembra oko 21h, dvoje djece, uzrasta 14 i 15 godina, napadnuto je biber sprejom od strane tridesetogodišnje žene u blizini apoteke Prima S. Incident je rezultirao hitnom medicinskom intervencijom, pri čemu je jedno dijete zadobilo teže povrede oka.

Prema izjavama svjedoka, djeca su sjedela na klupi kada im je prišla A.S., postavljajući im pitanje da li su oni bacali petarde na igralištu poznatom pod imenom „Familija“ koje se nalazi u blizini. Nakon kratkog razgovora, ona je iznenada upotrebila biber sprej prskajući dječacimau oči i nakon toga se udaljila prema haustoru koji se nalazi kod prodavnice „Idea“. Napad je ostavio dječake u šoku i bolu, sa ozbiljnim posledicama po njihovo zdravlje.

Slučaj je prijavljen lokalnoj policiji, a izjave su uzete od djece i osumnjičene.

Ovaj događaj izaziva zabrinutost i postavlja pitanje sigurnosti na javnim prvršinama. „Ne mogu da vjerujem da to normalna osoba može da uradi,“ izjavila je sugrađanka koja je željela da ostane anonimna, a koja nas je obavjestila o ovom događaju.

Policija trenutno vodi istragu, a javnost čeka odgovore. Nastavićemo da pratimo situaciju i izveštavamo o daljem razvoju događaja.

Izvor-pvportal

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Predsjednik Skupštine CG Andrija Mandić posjetio Srednju stručnu školu u Pljevljima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić danas je posjetio Srednju stručnu školu (SSŠ), razgovarao sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.