nedelja , 2 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Sport / Novi uspjeh takmičara KK „Potoci“

Novi uspjeh takmičara KK „Potoci“

U doba pandemije i korona virusa, takmičari  KK „Potoka“  nastavljaju  rad i uspjeh na E-takmičenjima, koja se organizuju preko Sportdatine karate platforme gdje učestvuju takimari iz čitavog svijeta.

Na  „Sportdata eTournament World Series – Kata #5 Arawaza “, takmičari KK „Potoci“ osvojili su jednu zlatnu (Luka Klačar) i jednu bronzanu medalju (Dušan Borović).

Do sada su takmičari „Potoka“ učestvovali na 17 E-turnira, na kojima su bili veoma uspješni, Luka Klačar je osvoio tri zlatne , 3 srebrne i 3  bronzane medalje i nalazi se na 4 mjestu svjetske rang liste. Neda Beljkaš je osvojila 9 zlatnih , 3 srebrne i 3 bronzane medalje, i nalazi se na 2 mjestu, a Dušan Borović je osvojio 5 zlatnih, 3 srebrne i 3 bronzane medalje i nalazi se na 3 mjestu.

Pored ovih takmičara medalje su osvajali i Jakov Cupara, Nataša Šubarić, Filip Jović, David Rondović, Matea Leovac, Sanja Ristanović.

Luka Klačar

 

 

 

 

 

 

 

 

Dušan Borović

 

 

 

 

 

 

 

 

Slavka i Ružica

 

 

 

 

 

 

 

 

Zbog poznate zdravstvene situacije i korona virusa i pored nedostatka zvaničnih takmičenja, državnih i balkanskih, takmičari KK “Potoci” su i na ovaj način pokazali klvalitet i u veoma jakoj svjetskoj konkurenciji postigli odlične rezultate, što ih svrstava u najuspješnije takmičare u 2020.godini u našem gradu.

Trenerski tim Slavka i Ružica Maksimović i pored teške situacije uspjeva da članove kluba drže na okupu i pripremaju za buduće nastupe, pripremajući i takmičare u kadetsko -juniorskoj kategoriji za predstojeće Državno prvenstvo.

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

NVO “Sport za sve“ Pljevlja: Sjutra startuje Prva ulična trka „Pljevlja 2022“

Prva ulična trka „Pljevlja 2022“ će se održati dana 25.09.2022.godine (nedelja) u periodu od 11h-13h. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.