sreda , 24 aprila 2024
Početna / Vijesti / Društvo / Od danas sve toplije

Od danas sve toplije

U Crnoj Gori će prema najavama meteorloga danas biti sunčano i toplo. Na sjeveru je popodne moguć slab do umjeren razvoj oblaka na planinama na sjeveroistoku. U jutanjem i večernjim satima očekuje se umjeren do pojačanog sjevernog vjetara. Najviša dnevna temperatura kretaće se od 23 do 36 stepeni.

U jutarnjim i večernjim satima na jugu će duvati umjeren do pojačan, ponegdje lokalno kratkotrajno i jak, sjeveroistočni vjetar. Temperatura vazduha do 36 stepeni.

More malo a na otvorenom umereno talasasto. Vjetar ujutru i naveče-tokom noći pojačan do jak sjeveroistočni a tokom dana umjeren sjeverozapadni. Temperatura mora do 26 stepeni.

UV indeks, vrlo visok, oko devet UV jedinica.

Narednih dana, na sjeveru, u ponedjeljak i utorak sunčano i toplo u jutarnjim satima lokalno moguća je pojava magle.

U utorak još toplije. U popodnevnim satima u planinskim oblastima na severoistoku pojačan razvoj oblaka, au utorak zbog prolaska toplog atmosferskog fronta u planinama lokalno moguća je kratkotrajna kiša sa grmljavinom.

Na jugu, u ponedeljak i utorak sunčano i toplo.

U utorak, zbog dodatnog priliva toplog vazduha, osjetno toplije au centralnim planinskim predjelima tek ponegdje tokom popodneva lokalno moguća je kratkotrajna kiša sa grmljavinom. U ponedeljak u jutarnjim satima duvaće pojačan sjeveroistočni vjetar.

Izvor-cdm

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Haris Đurđević novi načelnik Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“

Kolegijum Uprave policije je, sagledavajući potrebe službe, danas donio odluku o kadrovskim promjenama, saopšteno je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.