sreda , 21 februara 2024
Početna / Vijesti / Ekonomija / Odbor direktora nije obavješten o najavljenoj emisiji

Odbor direktora nije obavješten o najavljenoj emisiji

Saopštenje Odbora direktora Rudnika uglja

Odbor direktora Rudnika uglja neprijatno je iznenađen najavom emisije RTV Pljevlja, u kojoj će se gosti baviti aktuelnom situacijom u Rudniku uglja, a da pritom ova medijska kuća nije našla za shodno da pozove zvanične predstavnike kompanije, članove organa upravljanja, vd izvršnog direktora.
Zapanjeni smo neprofesionalnošću Lokalnog javnog emitera, čiji je osnivač Opšina Pljevlja, a javnosti ostavljamo da prosudi da li je ovo jednopartijsko druženje nastavak medijskog linča članova Odbora direktora i neprimjerenog pritiska kome smo izloženi već danima.
Uz dužno poštovanje prema svačijoj struci, pitamo i kako ljekar, istoričar i profesor mogu predočiti javnosti pravu sliku i izazove koji se nalaze pred kompanijom, te ko je ovlastio pomenuta lica da iznose podatke koji se tiču kompanije i njenog poslovanja.
Ovim putem pozivamo kolege da otkažu učešće u pomenutoj emisiji jer Rudnik uglja nije dobio zvaničan poziv za učešće niti je bilo koga akreditovao da govori u ime kompanije. Shodno tome, niko od zaposlenih nema ovlašćenje od kompanije za učešnje u emisiji.

Odbor direktora Rudnika uglja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Za rad nedjeljom dodatni slobodan dan i uvećana dnevnica

Vraćanje radne nedjelje tokom turističke sezone u određenoj mjeri će doprinijeti povećanju ekonomske aktivnosti i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.