subota , 1 oktobra 2022
Početna / Vijesti / Politika / OO Demokrata: Lalović da podnese ostavku, Dom Vojske osposobiti za kovid bolnicu

OO Demokrata: Lalović da podnese ostavku, Dom Vojske osposobiti za kovid bolnicu

🔴DEMOKRATE PLJEVLJA: LALOVIĆ DA PODNESE OSTAVKU. DOM VOJSKE OSPOSOBITI ZA POTREBE COVID BOLNICE

Alarmantno stanje prouzrokovano enormnim povećanjem broja zaraženih virusom Kovid 19 u opštini Pljevlja odavno je trebalo zabrinuti direktora Opšte bolnice i krizni štab za zaštitu i spašavanje u našem gradu.

Umjesto što se prihvatio veoma odgovorne funkcije direktora Opšte bolnice i privilegija koje nosi ta pozicija, gospodinu Laloviću bi pametnije bilo da podnese ostavku i vrati se svom prethodnom poslu po kome je bio poznat i cijenjen u našem gradu.

Loša komunikacija sa zaposlenim, favorizovanje pojedinaca u okviru kolektiva, partijsko zapošljavanje i ono sto je najveći problem katastrofalne organizacione sposobnosti su činjenice koje karakterišu mandat Erduana Lalovića direktora Opšte bolnice Pljevlja.

Osnovna i najvažnija stvar koju je trebalo da obezbijedi pomenuti direktor, jeste prostor koji bi mogao primiti veći broj pacijenata za slučaj povećanja broja zaraženih, što gospodin Lalović, kao neko ko je najodgovorniji nije obezbijedio. Istini za volju, u tome mu je neophodnu pomoć trebalo da pruži Opštinski tim za zaštitu i spašavanje koji prije par dana donese zaključke i predloži Dom Vojske kao privremenu Kovid bolnicu i na tome se priča završi!

Gospodo! Ako vaše neodgovorno ponašanje, prema zdravlju naših sugrađana predstavlja paravan za prikrivanje nerada lokalne uprave, grdno ste se prevarili, jer naši sugrađani dobro pamte! A ako pandemiju koristite zarad dobijanja političkih poena, posjetićemo vas da na nesreći niko nije profitirao!

Pozivamo vas da u što kraćem roku preduzmete neophodne mjere, napravite komunikaciju sa ministarkom zdravlja i obezbijedite veći broj kreveta za smještaj zaraženih i rezultat, sasvim sigurno, neće izostati!

Saopštenje za javnost OO Demokrata CG

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Ko su sad baćuškovići?

Da nije „ruskih špijuna u Crnoj Gori“ u Ukrajini ne bi bilo rata niti bi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.