ponedeljak , maj 10 2021
Početna / Vijesti / Politika / OO DPS: Građani će presuditi da li cijene više naš rad ili mahalske priče Demagoga

OO DPS: Građani će presuditi da li cijene više naš rad ili mahalske priče Demagoga

U nedostatku ideja, a očiglednom višku vremena i teškoj besposlici, Demagozi štancuju besmislena saopštenja. Ako sami nijesu znali, trebalo je da ih upozori neko od koalicionih partnera da je spin o „kolonama u DPS“ davno propao i da su  čak i oni koji su takvim pričama pokušavali da produkuju neku aferu, od njega odustali. Ipak, da ih podsjetimo da su mnogi poput njih, u posljednjih 20 godina sanjali o podjelama u najjačoj partiji u Crnoj Gori, i onda se samo „probudili“ sa druge strane cenzusa. Ovakvo iskustvo njihovih koalicionih partnera, trebalo bi Demagozima biti upozoravajuće, iako  vjerujemo da njima, izniklima na podjelama i zavadama, ništa originalnije ne pada na pamet.
Konstatujemo da ih je poremetio nedavni dolazak Milana Roćena, koji je sa grupom eksperata bio u radnoj posjeti OO DPS Pljevlja, u okviru priprema za predstojeće izbore. Dakle, ne u svojstvu novog koordinatora kako se „sreskim špijunima“ pričinilo. Opravdano sumnjamo da vas posebno brine zajednički i veoma konstruktivan sastanak koji je tom prilikom upriličen sa čelnim ljudima DPS-a i lokalne uprave. Kao i saznanje da naša stranka ima najjaču partijsku mrežu u Pljevljima, ljude koji su posvećeni Partiji i jačanju njene ideje, i koji su spremni svu svoju energiju i vrijeme da ulože da bi širili ideju naše partije.
Crvenokravataše od kojih su mnogi bili lokalni funkcioneri u prošloj vlasti, pitamo: šta su vaša djela? Šta ste to Pljevljima ostavili? Koje projekte ste realizovali? Šta je ideologija vaše partije, šta baštinite kao vaša postignuća, sem ogromnu mržnju prema DPS-u?
Ostavljamo vas da se u vašem blatu mržnje i zavisti valjate, a mi ćemo i dalje raditi na unaprjeđenju kvaliteta života Pljevljaka. Uz podršku Vlade, za ove četiri godine realizovali smo značajne projekte, i činili sve da mijenjamo Pljevlja na bolje. Izmjerićemo se uskoro na izborima pa će se vidjeti da li naši sugrađani više cijene rad, posvećenost i pregnuće ili mahalske priče Demagoga, nastalih na podjelama i mržnji prema svemu što je crnogorsko.

 

Informativna služba OO DPS Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

pokret za pljevlja

POKRET ZA PLJEVLJA: OPET PLJEVLJA I „ČETNIČKE HORDE“

    Ljudi, pa je li ovo moguće? I ovo proljeće u Pljevljima započelo je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *