četvrtak , jun 17 2021
Početna / Vijesti / Politika / OO DPS Pljevlja: Sokić novi predsjednik Opštinskog odbora DPS Pljevlja

OO DPS Pljevlja: Sokić novi predsjednik Opštinskog odbora DPS Pljevlja

Na sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Pljevljima održanoj 24. maja  za predsjednika jednoglasno je izabran Dragiša Sokić, aktuelni predsjednik Skupštine opštine Pljevlja. Sjednici je pored članova Opštinskog odbora prisustvovao i koordinator ispred Predsjedništva DPS-a Crne Gore Aleksandar Žurić.

Članovi Opštinskog odbora su iskazali vjerovanje da je rezultat partije sa prethodnih izbora moguće značajno poboljšati i naglasili da se već vidi nova energija nakon konstituisanja organa partije koja je pokretačka snaga novih pobjeda kako na lokalnom tako i državnom nivou.

Zato su jednoglasno podržali izbor novog predsjednika Opštinskog odbora koji je svojim visoko moralnim, ljudskim i stručnim kvalitetima kadar da vodi organizaciju naše partije u Pljevljima.Dragiša Sokić je dugogodišnji član više organa DPS-a prepoznat kao neko ko zna da uoči i promoviše strateške pravce razvoja našeg društva, ali nikako ne zaboravljajući interes svakog građanina da živi u modernoj, građanskoj i državi jednakih šansi za sve.

U svom govoru novi predsjednik Opštinskog odbora apostrofirao je da će, bez obzira na trenutnu političku situaciju, pobijediti ideja građanske, antifašističke i evropske Crne Gore, države ravnopravnih pripadnika svih vjera i nacija sa Demokratskom partijom socijalista kao glavnim nosiocem ideja i garantom evroatlanskog puta naše države.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Milan-Lekic-1050x525

Lekić: Umjesto otpremnina, moguće disciplinske i krivične odgovornosti

Jučerašnje saopštenje za javnost Izvršnog odbora Sindikalne organizacije Rudnika uglja Pljevlja o neprimjereno visokim otpremninama …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *