subota , 20 aprila 2024
Početna / Vijesti / Politika / OO DPS: Svi današnji mlađani demagoški junoše su se uhljebili za vrijeme vršenja vlasti

OO DPS: Svi današnji mlađani demagoški junoše su se uhljebili za vrijeme vršenja vlasti

Držati nivo korespodencije a polemisati sa crvenokravatašima je vrlo teško. Misle ako su se iz dojučerašnjih ratnohuškačkih šinjela preobukli u odjela da  građani ne pamte…Skoro svi današnji mlađani  demagoški junoše su se uhljebili za vrijeme vršenja vlasti od strane opozicije.Onda kada su zarad udomljavanja rođaka i kumova uz isplatu sigurnih zarada zaustavili sve investicije u Pljevljima.I bez trunke obraza sada pitaju za određene projekte!!! Znaju i vide Pljevljaci šta smo sve uradili za poslednjih pet godina vršenja vlasti na čelu sa Demokrtaskom partijom socijalista. Znaju i zato nam daju povjerenje.

Nikako demagozi da shvate da je Demokratska partija socijalista odgvorna politička partija, koja zbog  interesa svih građana uvijek daje dobra i adekvatna kadrovska rješenja.Ne bavimo se mahalskom pričom i poštujemo svačije lično mišljenje i stav.To smo pokazali i izborom novog predsjednika opštine Pljevlja gospodina Igora Goluboviča koji  je za ovaj kratak period pokazao kako i na koji se način treba raditi u interesu svih građana.

Svi dobronamjerni građani pozdravljaju investicije koje su vidljive na svakom koraku.Jedino demagozi koji valjda lete u oblacima svojih sopstvenih iluzija nikako da se spuste  i vide:Dom kulture,Dom za stare,glavnu ulicu,komplet saobracajnu infrastrukturu u gradu,parkove,sportske terene,obnovljene škole,nove moderne saobracajnice,seoske puteve , vodovode….

Mi idemo dalje,razvijamo našu opštinu a Demagozima ostvaljamo da kukaju za vremenima prošlim jer će već na sledećim izborima i sami biti politička prošlost ne samo Pljevalja već i cijele  Crne Gore.

 

 

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista

 

 

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Čestitka za Ramazanski Bajram

Dragi gradjani, pripadnici islamske vjere, Upućujemo vam najiskrenije čestitke povodom velikog praznika ramazanskog Bajrama.Praznik koji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.