četvrtak , januar 27 2022
Početna / Vijesti / Politika / OO DPS:Stvari su izašle na čistac, uhljebljena čitava porodična stabla pojedinih familija

OO DPS:Stvari su izašle na čistac, uhljebljena čitava porodična stabla pojedinih familija

Nije prošlo mnogo vremena, a stvari su izašle na čistac. Sada nam je svima mnogo jasniji povod javljanja mlađanog Rovčanina, jednog od mnogobrojnih uhljebljenih rođaka, koji se javio da nam kaže kako smo krivi što pljevaljske lokalne komunalne kompanije, jedine u Crnoj Gori ovog tipa, blokira Poreska uprava za prispjeli dug?!

Dakle, poštovani građani, Demagozi i njihovi istomišljenici vide da se lokalna vlast ozbiljno posvetila oporavku navedenih kompanija, pa podmeću i opstruišu gdje god mogu. Pri tome zanemaruju činjenicu da su upravo njihovi politički oci i ideolozi krivi za ovako loše stanje koje su ostavili ne samo u javnim preduzećima, već i lokalnoj upravi. Ali šta njih to zanima, oni su iz tih preduzeća pobjegli ili prebjegli u termoenergetske kompanije, pa sada tamo iskazuju svoje „znanje“ i vještine. Uzgred, ne mareći što njihove dojučerašnje kolege, radnici ovih blokiranih preduzeća možda neće moći primiti zarađenu platu ili što će grad ostati bez grijanja. Ipak, naš savjet im je da se pobrinu za minuse koje su za kratak period napravili tamo gdje su došli kao veliki kadrovi, u vezu sa čim ih resorni ministar Bojanić nije štedio u kritikama. Ali o tome i o nepotizmu, neki drugi put. To je duga priča, jer u kadrovskoj strukturi nekih državnih preduzeća sada imamo čitava porodična stabla pojedinih familija.

Do tada, gospodo spustite se na zemlju, jer najpreči je interes građana Pljevalja i našeg grada.

Opštinski odbor DPS Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

DRITAN ABAZOVIĆ

Spisak manjinske Vlade – potpredsjednica Kenana Strujić Harbić

Portal Dana je imao uvid u platformu Koalicije „Crno na bijelo“ za koncept manjinske vlade, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *