ponedeljak , 27 maja 2024
Početna / Vijesti / Politika / OODPS: Nemamo kad da se bavimo mahalskim torokanjem političkih konvertita

OODPS: Nemamo kad da se bavimo mahalskim torokanjem političkih konvertita

Umjesto da se stide svega onoga što za dugogodišnje vrijeme vršenja vlasti u Pljevljima nijesu uradili, već isključivo ostavili dugove i uhljebljene rođake I prijatelje u opštinskim službama, pljevaljska opozicija se bavi mahalskim pričama bivših sekretara, direktora i njihovih rođaka koji su  klasičnim nepotizmom došli do posla u lokalnoj upravi.

To što su Demagozi i u Pljevljima promijenili ko zna koju partiju po redu, ne mijenja činjenicu da je njihov odbornik Miroslav Anđelić, tada u Pokretu za Pljevlja, bukvalno kao pripravnik dobio funkciju opštinskog seketara i potpuno obesmislio posao koji je obavljao. Da je sasvim jasno da je i dalje riječ o potpuno istim ljudima sa istom ideologijom, bez obzira na promjenu kravate, svjedoči i podatak da je Anđelić „zaboravio“ da u Demagoge sa sobom odvede i svoju suprugu, koja je i dalje odbornica SNP-a. Ili je samo riječ o zauzimanju „rezervnih položaja“, to će najbolje znati Pljevljaci.

Za razliku od njih, koji su za svog mandata uspjeli da investiraju samo u fasadu na zgradi Opštine, sadašnja lokalna uprava u Pljevljima, predvođena DPS-om, realizovala je čitav niz projekata  izgrađene su ili sanirane skoro sve ulice u našem gradu, trotoari, kolektor, Dom kulture, seoski putevi, škole, zelene površine, parkinzi, date su subvencije u poljoprivredi…Trebalo bi nam mnogo prostora da navedemo sve što je sadašnja vlast u Pljevljima učinila kako bi doprinijela daljem razvoju grada i višem kvalitetu života građana.

Upravo zbog svakodnevnog predanog rada na tom poslu, nemamo vremena da se bavimo mahalskim torokanjima političkih konvertita na kratke staze i ostavljamo ih da nastave da se bave malograđanskim naklapanjima.

 

Informativna služba OO DPS-a Pljevlja

 

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

“Ako nad srpskim narodom nije učinjen genocid onda ni jedan narod ne zna šta je to”

Lider Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović, u saopštenju je poručio da se dvije i po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.