subota , jul 2 2022
Početna / Vijesti / Politika / OODPS podržava Đačića – protiv ličnih ambicija na štetu partije

OODPS podržava Đačića – protiv ličnih ambicija na štetu partije

Stalni pokušaji pojedinih medija da nanesu političku štetu Demokratskoj partiji socijalista unaprijed su osuđeni na propast, pa je tako i sa današnjim pokušajem „Vijesti“ i „Dana“ da  spinovanjem „afere“ u pljevaljskom odboru naše partije.
Veoma tendenciozno, ovi mediji su „zaboravili“ da pomenu da je Opštinski odbor DPS Pljevlja već iznio veoma jasan stav o inicijativi jednog člana Opštinskog odbora, koju su pokušali da podignu na neuporedivo viši nivo od onog koji joj realno pripada. Naime, o onome što je jedan član predložio, svi prisutni članovi Opštinskog odbora su glasali protiv i time iskazali snažno partijsko jedinstvo i još snažnije protivljenje ugrožavanju interesa partije zbog ličnih interesa.

Predsjednik Opštine Pljevlja Mirko Đačić ima nepodijeljenu podršku OO DPS Pljevlja za nastavak uspješne realizacije našeg izbornog programa. Rezultati, kvalitetan partijski rad, svakodnevna komunikacija sa građanima, rast njihovog povjerenja, povećanje broja članova i sve aktivnosti koje sprovodimo u Pljevljima, garantuju da je pred nama čitav niz novih izbornih pobjeda u 2018. godini. U tome nas neće omesti ni stalne medijske spekulacije onih koji više i ne skrivaju svoje političke favorite, ni pojedinci koji svoje lične ambicije žele da ostvare na štetu Partije.

Opštinski Odbor  DPS Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

spajic i milatovic

Spajić i Milatović osnivaju Pokret Evropa sad

Bivši ministri finansija i socijalnog staranja i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović zvanično …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *