utorak , septembar 21 2021
Početna / Vijesti / Politika / OOPZP: Umjesto donacija bolnici, otkažite poslušnost “čuvara straže”

OOPZP: Umjesto donacija bolnici, otkažite poslušnost “čuvara straže”

Paradoks je da mladi DPS-a ukazuju na stanje u oblasti crnogorskog zdravstva. Njihova donacija posteljina bolnici u Pljevljima, kao i apel načelnika dječijeg odjeljenja na banke i ostale firme, da na sličan način pomognu ovoj zdravstvenoj ustanovi, najbolji je pokazatelj uslova u njoj.

Ne tako davno, u toku akcije prikupljanja pomoći za lijecenje oboljele djece u inostranstvu,oglasili su se iz Ministarstva zdravlja saopštenjem u kome su između ostalog naveli da nema potrebe za takvim akcijama, jer treba koristiti sve mogucnosti za liječenje u našoj zemlji,a nakon toga,eventualne troškove liječenja u inostranstvu će snositi zdravstveni fond Crne Gore.

Danas čujemo da u Pljevljima, gradu na sjeveru Crne Gore,države koju je DPS učinio jednom od ekonomski „najrazvijenijih“ na Zapadnom Balkanu, nemamo ni za carsafe.

Vjerujući da većina mladih, kako u lokalnom DPS-u, tako i na nivou države jos uvijek nije direktno „uprljala ruke“, najhumanije i najznačajnije što bi mogli da urade je otkazivanje poslušnosti onima koji su zdravstveni, kao i sve druge sisteme doveli u beznadežnu situaciju. Krajnje je vrijeme da prestanete „čuvati stražu“ dok lopovi kradu. Još ste na vrijeme, napustite brod koji tone.

Saopštenje za javnost Radan Raicevic, član OO PzP-a,Pljevlja

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

krvavac-2-1

DEMOKRATE: Nezakonite radnje i ekonomsko divljanje Dragana Brkovića bili su mnogo veći u Pljevljima i u kompaniji “Vektra-Jakić”

Izjava za javnost Bojana Krvavca, člana OO Demokrata Pljevlja “Nakon više od 15 godina izrabljivanja pljevaljskih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *