subota , 13 avgusta 2022
Početna / Vijesti / Politika / OOUCG: Naša snaga je u ljudima i rješenjima koja ćemo ponuditi

OOUCG: Naša snaga je u ljudima i rješenjima koja ćemo ponuditi

Opštinski odbor Ujedinjene Crne Gore izabrao je novo rukovodstvo, 2. maja u Pljevljima. Za  predsjednicu Odbora izabrana je Vela Mićković, diplomirani ekonomista. Mićković je prepoznata po građanskom aktivizmu, a istovremeno, većinski je vlasnik i direktor Pljevaljskih Novina. Za potpredsjednike Odbora izabrani su Željko Macanović, jedan od najvećih poljoprivrednih proizvođača žitarica i organske hrane u Crnoj Gori i Milko Živković, takođe poljoprivrednik i osnivač udruženja stočara na lokalnom i državnom nivou. Za predsjednika Izvršnog odbora Opštinskog odbora Pljevlja izabran je diplomirani inženjer šumarstva Žarko Šljukić.
Prilikom izbora predsjednik Ujedinjene CG Goran Danilović, čestitao je odboru i ukazao na važnost ove reorganizacije u susret lokalnim izborima.
“ Mi nemamo političke neprijatelje ali imamo konkurente i protivnike. Programe i političko djelovanje nekih od njih poštujemo, međutim, ima i onih koji to ne zaslužuju. Ujedinjena dokazuje da građani umiju da cijene dosljednost i da nagrade Stranke koje su pouzdane i principijelne. Zahvalni smo na tome i ostajemo čvrsto na tom putu. Nijesmo i nikada nećemo biti populisti, taj posao prepuštamo onima koji to rade „uspješno!“, rekao je Danilović.
 Naš Odbor u Pljevljima će donijeti odluku o načinu nastupa na sljedećim lokalnim izborima vodeći računa o interesu građana Pljevalja i čuvajući dostojanstvo UCG“, saopštio je Danilović u svom obraćanju Odboru.
Novoizabrana predsjednica Mićković je zahvalila na ukazanom povjerenju, jednoglasnoj podršci i izboru.
”Obavezuje me ova energija koju osjećam među članovima Odbora, ljudima ujedinjenim u poštovanju svakog čovjeka, koji žele da doprinesu razvoju opštine Pljevlja.  Uradićemo najviše što je moguće da pomognemo našem grad. Ljudi iz novoizabranog rukovodstva su kompetentni i dokazani. Biće zadovoljstvo sarađivati. Naša snaga je u ljudima i konkretnosti, u rješenjima koja ćemo ponuditi. Predstoji nam naporan i veliki posao ali učinjena nam je čast i opravdaćemo je“, zaključila je Mićković.
O organizaciji, rokovima i tempu aktivnosti pljevaljskog Odbora Ujedinjene govorio je predsjednik Izvršnog odbora dr Danilo Jokić.
”Dokazali smo svoju snagu i organizovanost na lokalnim izborima u Mojkovcu i Beranama. Slijedi potvrda naše snage u Pljevljima, Podgorici, Bijelom Polju, Baru i nizu drugih gradova“, zaključio je Jokić.

About Pljevaljske Novine

Pogledajte i

Rovčanin DPS-u: Odbranili smo nastavak rada Termoelektrane Pljevlja jer nismo savili kičmu

Znamo da je jako teško da gledate kako smo za godinu dana u Pljevljima uradili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.